Denní horoskop KOZOROHA na 26. 2. 2023

Kozoroh 26. 2. 2023

V těchto dnech můžete mít na mysli pohřešovanou osobu. Je možné, že vztah skončil a vy jste ten poslední, kdo o něm ví? Nenechte se ovládnout nejistotou, Kozorozi. Je pravděpodobné, že váš přítel pouze potřebuje nějaký čas o samotě, aby si vyřešil některé velké životní problémy. Brzy bude opět vyhledávat vaši vřelost a přátelství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný planetární aspekt vám přináší lásku a romantiku. Není to doba, kdy byste měli přemýšlet o tom, že zůstanete doma; rozhodně je to příležitost vyrazit ven a naučit se něco nového. Může se dokonce stát, že při návštěvě studijního kurzu potkáte někoho, kdo vás svými znalostmi opravdu ohromí. Určitě na ně udělají dojem i ty vaše.

Práce

V atmosféře, v níž jsou lidé velmi rigidní a zaseknutí ve svých zvyklostech, bude váš vstřícný a přizpůsobivý přístup pro lidi kolem vás vítanou úlevou. Nepodceňujte úžasné výhody své milé a velkorysé povahy.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o způsobech vydělávání peněz, které zahrnují domácnost. Ať už se jedná o vytvoření nové domácí kanceláře, nákup a výměnu bytu nebo zahájení podnikání v oblasti výzdoby domů, právě zde se nyní nacházejí peníze. Možná však neuvažujete jasně, pokud jde o vaši dluhovou situaci. Než něco podepíšete, dopřejte si čas, který potřebujete k pomalému a pečlivému třídění dokumentů.

Zdraví

Pokud cítíte stres z toho, že vás táhne nespočet směrů najednou, zastavte se. Zhluboka se nadechněte a ustupte stranou. Je čas zhluboka dýchat a odpočívat. Dotazy, starosti, rozčilování a stresování dnes odložte stranou. Nemá smysl někam jezdit, pokud nejste na místě řidiče, a vážně nemá smysl přesvědčovat sami sebe, že jste na místě řidiče, když tomu tak není.

Přečtěte si také