Denní horoskop KOZOROHA na 26. 7. 2022

Kozoroh 26. 7. 2022

Pozorně naslouchejte větru, protože odpovědi vane přímo před vámi, Kozorozi. Navažte kontakt s lidmi, o kterých jste dlouho neslyšeli. V nečekaných situacích můžete být dnes docela produktivní. Paradoxně čím méně plánujete, tím více toho stihnete. Buďte spontánní. Zjevení k vám přijdou v mžiku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Klíčem k vašemu milostnému životu mohou být znalosti. Nebeská konfigurace znamená, že byste se mohli setkat s někým, kdo má všechny vlastnosti, které jste hledali, a to během kurzu, který vás zasvětí do tajů určitých duchovních praktik. Váš vztah by se mohl krásně rozvinout, pokud budete mít oba zájem pomáhat jeden druhému žít naplno.

Práce

Pokud dnes budete ostatní lidi záměrně provokovat, nebudou váhat vám to vrátit. Dvakrát si rozmyslete, než se pustíte do hádky s někým, koho potkáte během každodenní pracovní rutiny. Dlouhodobé následky takového konfliktu by mohly být dosti škodlivé.

Peníze

Tento týden se zabývá aspekty ovlivňujícími peníze a hodnoty. To je mimořádně šťastné a dává vám to všechny možnosti, jak zvýšit své finance. Jste tlačeni k tomu, abyste se zaměřili na rodinu a romantiku. Možná bude nejlepší vzít si volno nebo obnovit své přesvědčení o rovnováze mezi pracovním a osobním životem.

Zdraví

Možná budete muset na chvíli odložit „lesk“, a to je v pořádku! Ve skutečnosti nechcete být v záři reflektorů tolik, jak se o vás říká. Ve skutečnosti se na sebe potřebujete zaměřit tak, abyste se zbavili tlaku na své vnější já a přenesli ho na své vnitřní já. Vezměte si například jídlo. Vchází přímo do vašeho nitra, a tak ovlivňuje to, jak myslíte a cítíte se. Zaměřte se na zdravou stravu.

Přečtěte si také