Denní horoskop KOZOROHA na 26. 9. 2022

Kozoroh 26. 9. 2022

Ujistěte se, že si nevytváříte obraz, který by neodpovídal vaší skutečné podobě, Kozorozi. Je důležité, abyste zůstali věrní své duši, jinak se dostanete do situací, které vám budou nepříjemné a budou vás frustrovat. Dnes proti vám působí silná transformační síla, ale vy budete mít vůdčí schopnosti a sebevědomí, abyste se za sebe postavili jakýmkoli způsobem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika má právě teď nádech dobrodružství. Přemýšlíte o tom, jaké by to bylo plout se svým miláčkem na lodi po Nilu, prohlížet si nádherná místa a objímat se pod hvězdnou oblohou. I když se jeden z vás bojí krokodýlů, určitě se najde alespoň jedna nová a vzrušující věc, kterou můžete oba vyzkoušet!

Práce

Někdo velmi agresivním způsobem zpochybňuje vaše myšlenky. Tato osoba tvrdí, že vaše představy jsou založeny spíše na fantazii než na realitě. Možná má tato osoba pravdu, ale to neznamená, že musíte změnit svůj pohled na věc.

Peníze

Máte před sebou vzrušující období. Nyní vás nelze ignorovat, ať už děláte cokoli. Můžete být považováni za svérázného novátora, což může být ve váš prospěch. Tím se odlišujete od ostatních v zaměstnání, na trhu i všude jinde. Ukažte, v čem jste jiní, a každý den vám to přinese více.

Zdraví

Zatímco si ostatní stěžují, že mají špatný den, vy můžete plánovat svůj vítězný tah! Dnes je například dobrý den na to, abyste zapůsobili na šéfa, aniž byste se o to opravdu snažili. Dnes se vám může stát, že se věci obrátí ve váš prospěch, a to jen z pouhého štěstí. Dávejte si pozor, abyste se nenechali strhnout spádem událostí natolik, že byste přehlédli své vlastní základní potřeby. Bylo by tragické, kdybyste úplně prošvihli loď, protože jste se zapomněli naobědvat a dostali se do špatné nálady!

Přečtěte si také