Denní horoskop KOZOROHA na 27. 2. 2023

Kozoroh 27. 2. 2023

Zabývali jste se myšlenkou změnit práci, Kozorozi? Pokud ano, pošlete dnes pár nabídek. Tvrdě jste pracovali a možná jste měli pocit, že štěkáte na špatný strom. Neváhejte prozkoumat možnosti na internetu, připravte si životopis a ve společnosti se zapovídejte se se znalými lidmi. Je čas opatrně přejít od úvah k činům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Použijte aromatické vůně, měkké osvětlení a báječné jídlo, abyste svůj milostný zájem přivedli do stavu poddajnosti. Pokud budete muset, vyzkoušejte všechny triky, protože jeden z nich určitě zabere.

Práce

Nemějte špatný pocit z toho, že si myslíte, že vaše práce není významná nebo smysluplná. Vaše tvrdá práce má pro lidi kolem vás velký význam, proto ji vykonávejte s hrdostí. Dostane se vám velkého uznání a pochvaly.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o způsobech vydělávání peněz, které zahrnují domácnost. Ať už se jedná o vytvoření nové domácí kanceláře, nákup a výměnu bytu nebo zahájení podnikání v oblasti výzdoby domů, právě zde se nyní nacházejí peníze. Možná však neuvažujete jasně, pokud jde o vaši dluhovou situaci. Než něco podepíšete, dopřejte si čas, který potřebujete k pomalému a pečlivému třídění dokumentů.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat. Možná můžete udělat něco symbolického  například si koupit podložku na jógu nebo se zavázat k pravidelnému cvičení – a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také