Denní horoskop KOZOROHA na 27. 8. 2022

Kozoroh 27. 8. 2022

Kozorozi, v tomto období byste měli cítit zvláštní vášeň, zejména pokud jde o partnerské vztahy. Romantické partnerství rozhodně vybízí ke společnému večeru! Profesionální a tvůrčí partnerství vybízejí k novému projektu, kterému pevně věříte. Inspiraci hledejte v událostech v jiných státech nebo v zahraničí. Něco započatého na vzdálených místech by mohlo zaujmout vaši představivost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že můžete mít silný intuitivní pocit ohledně někoho, koho znáte. Může dojít k uvědomění, že jste s touto osobou spojeni obzvláště blízkým způsobem a že ji znáte na velmi hluboké úrovni. To může ovlivnit váš vztah, který, pokud byl dříve vzdálený, se nyní může stát mnohem bližším. Pocítíte vřelost, které jste si dříve nevšimli.

Práce

Flexibilní a přizpůsobivý pohled na věc vám pomůže ve dveřích. Pokud budete působit "panovačně" nebo jako "všeználek", lidé se nebudou snažit poslouchat ani jedno vaše slovo. Buďte vždy otevření a chápaví k ostatním.

Peníze

Toto období je pro vás důležité, protože expanze a štěstí se spojují s náhlými a často kreativními nápady. Znamená to, že se vám bude dařit přitahovat lidi a příležitosti. Vaše energie je nyní magnetická. Využijte ji ve svůj prospěch tím, že budete telefonovat, posílat životopisy a využívat svých sociálních kontaktů k setkávání s novými a zajímavými lidmi. Je možná báječná spolupráce.

Zdraví

Dnešní den je skvělým dnem pro uznání! Byli jste v poslední době silným týmovým hráčem, pilným pracovníkem nebo nesmlouvavým členem rodiny? Dnes se k vám může vznést uznání, bez kterého jste se snažili obejít, tak ho přijměte a nebuďte k sobě shovívaví! Ve skutečnosti si pravděpodobně nepřipisujete dostatečné uznání. Jakou nejpozitivnější věc byste pro sebe dnes mohli udělat? Pokud je to trocha pohybu, tak to vřele doporučuji.

Přečtěte si také