Denní horoskop KOZOROHA na 28. 1. 2023

Kozoroh 28. 1. 2023

Navštivte přednášku nebo nějakou intelektuální diskusi, kde lidé aktivně vyjadřují své myšlenky a silné názory, Kozorozi. Je pro vás důležité cítit vášeň druhého člověka, který je neuvěřitelně soustředěný na svůj sen. Inspirujte se dnes těmi, kteří mluví se zaujetím, i když s tím, co říkají, nemusíte nutně souhlasit. Pokud nesouhlasíte, neváhejte reagovat stejně vášnivou replikou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vibrace planet způsobují, že jste dnes velmi náchylní věřit čemukoli. Pokud o vás někdo usiluje poměrně horlivě, může se stát, že se uchýlí k taktice, kdy vás přiměje vyslechnout si určitou plačtivou historku, aby ve vás vyvolal pocit viny. Nevěnujte tomu pozornost.

Práce

Právě teď jste v situaci, která vás znervózňuje. Jste jako potápěč na vysoké plošině, který se dívá přes okraj. Skok dolů bude jistě děsivý, ale v hloubi duše víte, že až se ponoříte, bude vám dobře.

Peníze

Tento týden se nově zaměříte na domov a vnitřní emoce. Pokud jste přemýšleli o pojmu domov a o tom, co pro vás znamená, možná budete chtít zapustit kořeny, možná poprvé v životě. Při uspořádávání svého domácího života se ujistěte, že jste si také promyšleně sestavili rozpočet plánovaných životních výdajů na tento rok. To, co chcete, lze uskutečnit, pokud je to předem naplánováno.

Zdraví

Vaše nejhlubší citové potřeby mohou díky dnešnímu postavení planet vystoupit do popředí. Vaše touha mít ve svém životě věci v rovnováze může být touto emocionální silou narušena a je důležité, abyste si nevyčítali, když se budete cítit rozhozeni. Jsou chvíle, kdy je důležitější cítit své pocity než mít vše pod kontrolou. Tento týden si můžete dát záležet na tom, abyste jedli zdravá jídla jako protiváhu rozrušení, které můžete cítit.

Přečtěte si také