Denní horoskop KOZOROHA na 28. 2. 2024

Kozoroh 28. 2. 2024

V domě je bezpochyby spousta práce. Vzhledem k dnešní planetární konfiguraci se cítíte obzvláště zainteresováni tím, aby váš domov vypadal co nejlépe. Ale nemusíte dnes udělat všechno, Kozorozi. Místo drhnutí podlah a utírání prachu z nábytku raději investujte do několika levných předmětů, které byt trochu oživí. Pár koberců a rozptýlených polštářů by mohlo udělat velkou změnu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jdete na rande se svou drahou polovičkou, očekávejte nečekané. Současná konfigurace planet znamená, že se může stát doslova cokoli. Zdaleka to však nepůsobí rušivě, naopak to může tuto příležitost značně oživit a také vás oba seznámit s novými, skvělými přáteli. To by mohlo být přesně to tonikum, které váš milostný život potřeboval.

Práce

Dnes dostanete prostor k oddechu. Vědomě si tento čas užijte a uvědomte si jeho obrovský význam pro vaši pohodu. Nezaplňujte tento prostor automaticky hledáním dalších úkolů, které byste měli vykonat. Vychutnejte si přestávku, která je vám dopřána.

Peníze

Někdy můžete být konformní a tento týden můžete mít vše, co potřebujete, aby to ve vašem životě pokračovalo. Do vašeho sektoru peněz a hodnot proudí nová energie, která vám usnadňuje jakousi pauzu. V této klidné chvíli přemýšlíte o tom, co jste a nejste ochotni udělat pro peníze a kolik volna potřebujete, abyste zůstali při smyslech a produktivní. Přitom se také uzdravujete. Dobrá práce.

Zdraví

Poddejte se dnes své jemné stránce. Tam, kde máte tendenci k erotizaci, nahlédněte hlouběji do svého těla a najděte skutečnou potřebu pod povrchovým vzrušením. Astrální energie vám pomáhá řešit vaše potřeby. Nebojte se udělat změny, které se zdají být nepodstatné: pokud se vám nelíbí vaše současné cvičení, udělejte změnu. Takové věci je nejlepší ujasnit si a jednat hned, abyste se netrestali z dlouhodobého hlediska.

Přečtěte si také