Jiří Langmajer se už nechce svlékat před kamerou. Podle jeho ženy je v tom ale nejlepší

Souložící Marcinková s Langmajerem - Vytoč mého agenta (6)

Jiří Langmajer (57) je často obsazován do rolí proutníků a svůdců. Nyní herec promluvil otevřeně o milostných scénách s herečkami, které nesnáší. Jak takovou práci řeší a co mu odpověděla jeho žena Adéla Gondíková (50), když s ní svůj problém konzultoval?

Jiří Langmajer a Gabriela Marcinková hrají v seriálu z prostředí castingové agentury dva herce, kteří mají hrát lásku, přitom se nemohou ani cítit. Jiří Langmajer takovou situaci prý zažil i ve skutečnosti mnohokrát.

Unikátnost seriálu Vytoč mého agenta, který uvidíte v neděli večer na Primě nebo na prima+, spočívá v tom, že v něm epizodní hvězdy hrají samy sebe a do scénáře se propisují některé jejich reálné zkušenosti. V šestém díle sami sebe zahrají Jiří Langmajer a slovenská herečka Gabriela Marcinková. Autoři seriálu využili Langmajerovy pověsti náruživého herce s řadou avantýr na kontě a scénář jeho dílu postavili na tom, že si herec v minulosti s ledaským nesedl.

Příběh šestého dílu seriálu Vytoč mého agenta řeší problematický vztah dvou známých herců, kteří se setkávají v rolích milenců. Situace, kterou Jiří Langmajer velmi dobře zná. „Mně se to stalo v životě mockrát. Ale víc na divadle než u filmu. A je to strašně nepříjemné, když si herci nesednou. Myslím si, že lidé se budou rádi dívat na to, jak se herci škorpí, ale ve skutečnosti je to nesnesitelné. Nejen pro ně dva, ale i pro všechny kolem,“ přiznává Jiří Langmajer, kterého nyní můžete sledovat také v nové komediální sérii Chataři ze Švihova na prima+. A co s tím? „Nic. Buď je tam režisér, který si s tím nějakým způsobem poradí. Nebo si to musí vyříkat oni, anebo je to, speciálně v divadle, dlouhotrvající trápení o desítkách repríz, během kterých trvá napětí,“ vysvětluje herec.

Radši zahradníkem než milovníkem

Jiří Langmajer se nijak netají tím, že se ve scénáři poznal. „Pochopitelně. Myslím si, že scenáristé záměrně psali to, co o mně ví. Něco jsem si tam i sám vymyslel. Třeba repliku, ve které se sám sebe ptám, proč jsem se radši nestal zahradníkem, protože bych se radši staral o trávu než se dohadoval s herečkama,“ přiznává bez mučení Jiří Langmajer.

Čtěte také: Adéla Gondíková vzpomíná na chataření: Voda jen v sudu, spacáky sežrané od myší

Milostných scén má herec na kontě nepočítaně. „Já jsem se tak jako prop*cal českým filmem. Jednu dobu jsem s tím měl trošku vnitřní problém. Konzultoval jsem to s mojí milou ženou Adélou. Stěžoval jsem si jí, proč se pořád musím svlékat před kamerou, proč zrovna já, když nevypadám a nikdy nebudu vypadat jako Brad Pitt. A Adéla mi na to řekla, že je to proto, že to umím nejlíp. Tak proto se prop*cávám,“ dodává Jiří Langmajer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.