Celebrity

19. října 2023 12:01

Karolína Oehmová

Jiří Langmajer získal popularitu nahým videem. Mám ho malého, ale jsem šťastný, napsal

VIP host Jiří Langmajer - Inkognito (28)

Má jeden z nejpopulárnějších a nejzábavnějších profilů na Instagramu a přitom sociálním sítím vůbec nerozumí. Jiří Langmajer před třemi lety odstartoval svou online kariéru. Za jeho popularitu může omylem zveřejněné video s obnaženými intimními partiemi.

Málokdo měl tak nezapomenutelný vstup do světa Instagramu jako herec Jiří Langmajer. Svou lehkou neznalostí moderních technologií a sociálních sítí pobavil jedním z prvních příspěvků celé Česko i Slovensko. „Vůbec to neumím, nemám ani počítač, jen telefon,“ přiznává Liborovi Boučkovi v zábavné show Inkognito, vysílané každý čtvrtek ve 21:35 na Primě, kde ho můžete vidět jako tajného VIP hosta.

Langmajerova popularita začala omylem

Neumět s Instagramem, ale mít téměř čtvrt milionu sledujících a zároveň jeden z nejzábavnějších profilů, je opravdu umění. Přitom to celé začalo úplně fantastickým omylem. „Chtěl jsem udělat rychlý vtipný video ze zimního plavání v bazénu. Šel jsem nahý, protože přece nepůjdu v zimě v plavkách,“ vypráví počátek celé situace Langmajer, který do té chvíle netušil, že se dá video zastavit.  „Pak jsem se na to podíval, ale v té rychlosti jsem nic neviděl. Dal jsem to na sociální sítě, jako že to zkusím a ukážu, jak se otužuji,“ pokračuje herec a celé studio se směje, jelikož tuší, co za chvíli přijde.

Ukázal přirození celému Česku i Slovensku

Dvě hodiny po zveřejnění videa už Jirkovi volal kamarád a herec Michal Suchánek. „Ty debile, co jsi to provedl? Vystrčil jsi péro na celý Československo!“ vypráví manžel Adély Gondíkové a všechny ve studiu při natáčení zábavné show Inkognito pobaví. Samozřejmě takový skvost neunikl médiím a druhý den tak Jiří Langmajer plnil titulní strany a internet. Přijal to ale s humorem a k videu napsal: „Mám malého pin*oura, ale jsem šťastný.“ Rázem získal dvacet tisíc sledujících, kteří se rozrostli na dosavadních téměř čtvrt milionu. A to už je pořádné číslo!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.