Celebrity

19. října 2023 12:01

Karolína Oehmová

Jiří Langmajer získal popularitu nahým videem. Mám ho malého, ale jsem šťastný, napsal

VIP host Jiří Langmajer - Inkognito (28)

Má jeden z nejpopulárnějších a nejzábavnějších profilů na Instagramu a přitom sociálním sítím vůbec nerozumí. Jiří Langmajer před třemi lety odstartoval svou online kariéru. Za jeho popularitu může omylem zveřejněné video s obnaženými intimními partiemi.

Málokdo měl tak nezapomenutelný vstup do světa Instagramu jako herec Jiří Langmajer. Svou lehkou neznalostí moderních technologií a sociálních sítí pobavil jedním z prvních příspěvků celé Česko i Slovensko. „Vůbec to neumím, nemám ani počítač, jen telefon,“ přiznává Liborovi Boučkovi v zábavné show Inkognito, vysílané každý čtvrtek ve 21:35 na Primě, kde ho můžete vidět jako tajného VIP hosta.

Langmajerova popularita začala omylem

Neumět s Instagramem, ale mít téměř čtvrt milionu sledujících a zároveň jeden z nejzábavnějších profilů, je opravdu umění. Přitom to celé začalo úplně fantastickým omylem. „Chtěl jsem udělat rychlý vtipný video ze zimního plavání v bazénu. Šel jsem nahý, protože přece nepůjdu v zimě v plavkách,“ vypráví počátek celé situace Langmajer, který do té chvíle netušil, že se dá video zastavit.  „Pak jsem se na to podíval, ale v té rychlosti jsem nic neviděl. Dal jsem to na sociální sítě, jako že to zkusím a ukážu, jak se otužuji,“ pokračuje herec a celé studio se směje, jelikož tuší, co za chvíli přijde.

Ukázal přirození celému Česku i Slovensku

Dvě hodiny po zveřejnění videa už Jirkovi volal kamarád a herec Michal Suchánek. „Ty debile, co jsi to provedl? Vystrčil jsi péro na celý Československo!“ vypráví manžel Adély Gondíkové a všechny ve studiu při natáčení zábavné show Inkognito pobaví. Samozřejmě takový skvost neunikl médiím a druhý den tak Jiří Langmajer plnil titulní strany a internet. Přijal to ale s humorem a k videu napsal: „Mám malého pin*oura, ale jsem šťastný.“ Rázem získal dvacet tisíc sledujících, kteří se rozrostli na dosavadních téměř čtvrt milionu. A to už je pořádné číslo!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.