Celebrity

11. října 2023 14:19

Karolína Oehmová

Trpišovský si ověřil Prachařovu věrnost. Jsme v tom ve třech, politoval Sandevu

Jakub má na zadku vytetovaného Trpišovského - Inkognito (27)

Herec a moderátor Jakub Prachař šel v oblíbené zábavné show s kůží na trh. Teda spíš ji odhalil jeho kamarád Libor Bouček, který prozradil, že Jakub má na zadku vytetované iniciály fotbalového trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského. A strhla se zajímavá diskuse.

Už jsme si zvykli, že téměř každý díl oblíbené zábavné show Inkognito se dozvíme něco nového o Jakubovi Prachařovi a jeho rodině. Tentokrát ale svou maminku a herečku Danu Batulkovou svých legrácek ušetřil a sám šel s kůží na trh. Teda spíš ji odhalil jeho kamarád Libor Bouček, který prozradil, co přesně se skrývá na Jakubově zadku.

Čtěte více o tetováních na těle Jakuba Prachaře. Jedno nápadně připomíná mužské přirození

Na zadku má vytetovaného fotbalového trenéra

VIP hostem dílu byl totiž Jindřich Trpišovský, trenér fotbalové Slavie. A jak všichni víme, Jakub a celá rodina Prachařů jsou velcí fanoušci fotbalu a hlavně tohoto červenobílého klubu. „Co pro vás znamená, že jeden z přítomných má vaše iniciály na zadku?“ zeptal se moderátor Libor Bouček hosta. „Musím říct, že jsem byl překvapený. Lidé mi to ukazovali a já si myslel, že je to nějaký podvod,“ vzpomínal Trpišovský v zábavné show Inkognito vysílané každý čtvrtek ve 21:35 na Primě.

Lituji přítelkyni, jsme tam vlastně ve třech

Na závěr ovšem ukázal, že i kluci honící se za míčem mají smysl pro humor. „Jako první jsem doufal, že je to zadek nějaké holky, ale bohužel to byl kluk,“ předstíral zklamání slavný fotbalový trenér. „Lituji přítelkyni, my jsme tam vlastně ve třech, trošku,“ zakončil s humorem téma skrytého tetování Trpišovský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.