Kdo je zrzka Aneta, která pracuje s Babišem? Poznal ji náhodou, sama se mu nabídla

Po prezidentských volbách se sociální sítě Andreje Babiše výrazně proměnily. Stojí za tím mimo jiné i mladá zrzka Aneta Zicklerová. Spolu dělali různá videa, od skákání na gymnastickém míči se seniorkami v tělocvičně až po hovory s kohoutem na stole. Kdy se Babiš a Zicklerová seznámili a jak se dostala až na post jeho blízké spolupracovnice?

Obměna marketingového týmu Andreje Babiše v loňském roce není žádným tajemstvím. Odešel jeho někdejší mluvčí Vladimír Vořechovský, dlouholetá pravá ruka Tünde Bartha i Marek Prchal, který se staral o Babišovy sociální sítě, Facebook a Twitter. Na jeho propagaci v rámci sociálních sítí byly tyto změny rychle rozpoznatelné, především na Instagramu a TikToku. Politik najednou nechal sledující více nahlížet do svého soukromí, obsah začal být více ‚uvolněný‘. Objevilo se také několik virálních videí, například s kohoutem, která potvrzují, že záměr týmu zafungoval.

Další velkou změnou v osobním životě Andreje Babiše pak byl rozchod s manželkou Monikou, který oznámili v druhé polovině dubna. Aneta Zicklerová, která má na starost sociální sítě Andreje Babiše a má tak k němu velmi blízko, se proto stala terčem domněnek, že by mohla s politikem něco mít. Redakce Prima Ženy je také oslovila s prosbou o vyjádření, ale ani jeden z nich zatím nereagoval.

Seznámili se náhodou

Aneta Zicklerová podle zdrojů Deníku N začala u Babiše pracovat už před senátními a komunálními volbami v roce 2022. S Babišem se přitom prý seznámila svým způsobem náhodně, uvedly zdroje z ANO. Došlo k tomu na nějakém setkání, kde mu popsala, že umí pracovat s Instagramem. „Takhle Babiš funguje, mluví s lidmi a reaguje na ně, to byl i Anetin případ,“ popsal další zdroj. Postupně se ale ukázalo, že to se sociálními sítěmi umí a začala se zapojovat čím dál víc.

„Aneta ale dělá jen Babiše,“ shodlo se hned několik lidí. „Začala mu dělat téměř veškerý obsah na sítě, v podstatě to převzala po Markovi Prchalovi. Videa, slepice a další věci, to dělají spolu. Má nápady a Babišovi se to líbí,“ popsal jeden z nich.

Aneta Zicklerová je matkou syna

Jak zjistil deník Blesk, Aneta Zicklerová se provdala do rodiny z Lomnice nedaleko Sokolova a se svým mužem má syna. Jejím tchánem byl Josef Zickler, bývalý předseda nacionalistického hnutí Řád národa – Vlastenecká unie, který zemřel v roce 2021.

Jak uvádí Blesk, před volbami do Poslanecké sněmovny v roce 2017 Zickler spolupracoval i s kontroverzním a xenofobním zpěvákem Tomášem Ortelem. Byl také velmistrem Řádu strážců koruny a meče, který v roce 2018 slavil sto let vzniku Československa 20. dubna, tedy na narozeniny Adolfa Hitlera. Československo přitom začalo existovat v říjnu 1918. Zickler se rovněž netajil tím, že by uvítal návrat povinné vojny o délce šest měsíců. „V životě by mě nenapadlo, že mi základní vojenská služba, konkrétně protichemická příprava, dá výborný základ pro dnešní život. Čekám, že v budoucnu použiju další dovednosti z vojny. Maskování, zakopávání, přežití, střelba,“ napsal na Facebooku v době pandemie.

Jana Zicklerová, žena Josefa Zicklera, je sportovní trenérka, která na svých sociálních sítích sdílí mimo jiné zážitky z různých adrenalinových sportů a má několik psů.

Podívejte se na komentář k rozvodu Babišových:

Sdílejte článek
Štítky Instagram vztah Andrej Babiš sociální síť Aneta Zicklerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.