Andrej Babiš se rozchází s Monikou. Poslední společnou akcí byla silvestrovská noc

Monika Babišová pro Showtime

Expremiér Andrej Babiš šel s pravdou ven a oznámil, že se rozchází s manželkou Monikou. Nějaký čas už se o tom šuškalo, nyní to však potvrdil sám předseda hnutí ANO na svých sociálních sítích. Poslední společné fotky, které manželé dali na sociální sítě, jsou z konce roku 2023.

Andrej Babiš o rozpadu manželství s Monikiu Babišovou informoval fanoušky na svém facebookovém profilu. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal v příspěvku se svatební fotografií pořízenou před sedmi lety, kdy si pár řekl své ano.

„Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ doplnil Babiš společně s požadavkem, aby všichni respektovali jejich soukromí.

Užili si silvestrovskou noc, pak přišel konec

Potvrdily se tak spekulace, které již před několika týdny přinesl web Prima Lajk. V poslední době dvojice nechodila spolu na veřejnost. Poslední fotky, které dvojice dala na Instagram, jsou z konce roku 2023. Tehdy probíhaly na farmě Čapí hnízdo silvestrovské oslavy, ale manželé na společných fotkách působili dost křečovitým dojmem.

O tom, že v manželství jsou problémy, se hovořilo také o Velikonocích, kdy manželé trávili svátky každý zvlášť. Zatímco Andrej odjel na Maledivy, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma.

Monika pracovala jako sekretářka, Babišovi se zalíbila

Bývalý premiér a předseda hnutí ANO se s Monikou, rodným příjmením Herodesovou, seznámil v roce 1992 v jednom z podniků holdingu Agrofert. Andrej Babiš byl tehdy jedním z ředitelů a jeho nastávající choť tam pracovala jako sekretářka. Společně přivedli na svět dceru Vivien a syna Frederika. Svou lásku stvrdili sňatkem v roce 2017.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.