Celebrity

19. dubna 2024 18:12

Josef Šťastna

Andrej Babiš oznámil národu, že se rozešel s manželkou Monikou

To, o čem se už nějaký měsíc spekuluje mezi novináři, je nyní venku. Andrej Babiš oficiálně potvrdil, že opustil svou manželku Moniku Babišovou. Rozpad rodiny oznámil šéf hnutí ANO přes Instagram.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ uvedl Babiš na sociální síti Instagram.

Potvrdily se tak spekulace, které již před několika týdny přinesl web Prima Lajk. V poslední době dvojice nechodila spolu na veřejnost. Poslední fotky, které dvojice dala na Instagram, jsou z konce roku 2023. Tehdy probíhaly na farmě Čapí hnízdo silvestrovské oslavy, ale manželé na společných fotkách působili dost křečovitým dojmem.

O tom, že v manželství jsou problémy, se hovořilo také o Velikonocích, kdy manželé trávili svátky každý zvlášť. Zatímco Andrej odjel na Maledivy, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma.

Bude se Babiš rozvádět?

Monika Babišová v minulosti ani neodpověděla na dotazy novinářů, zda je pravda, že si její muž někoho našel. Mlčení ale je nyní u konce, bývalý premiér oznámil, že vztah se rozpadl. Všechny ale ujistil, že bude dál dobrým tátou, chce zachovat rodinnou pohodu.

O tom, zda se dvojice bude i rozvádět, je brzké spekulovat. Přeci jen manžele spojují dvě děti i velký majetek.

Monika Babišová promluvila pro Showtime:

Sdílejte článek
Štítky láska Instagram Andrej Babiš Monika Babišová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.