Sagvan Tofi poprvé o milostném trojúhelníku s Rolins a Krainovou: Já jsem to nemyslel zle

Herec Sagvan Tofi (59) je známý showman a lamač srdcí, v mládí si užíval hned s několika dívkami zároveň. Jak sám potvrdil, zamiloval se totiž kdysi do zpěvačky Dary Rolins (51) i modelky Simony Krainové (51). Jak to tehdy bylo?

Sagvan Tofi se rozpovídal v pořadu eXtra Host o milostném trojúhelníku, který není žádným tajemstvím. „Tolik lidí o tom napsalo tolik věcí, že už se v tom ztrácím i já. Kdybych se o tom bavila, tak bych asi chtěla, aby na jedné straně seděl Sagvan a na druhé Darina. To si myslím, že by bylo fér, že bychom si to řekli a strašně se tomu zasmáli,“ řekla už v minulosti Simona Krainová v rozhovoru pro eXtra.cz. Dodala pak, že se s Darou po dlouhé době potkaly a „normálně se vypusinkovaly“, protože se mají rády.

Málokdo ale doposud věděl, jak tento mezi fanoušky proslulý trojúhelník tehdy vznikl a co se dělo dál. Sagvan Tofi se nejprve zamiloval do Dary Rolins, ale během toho se při natáčení svého nového videoklipu setkal se Simonou Krainovou. „Já jsem potřeboval do toho klipu nějaké čtyři hezké holky. A jedna z těch holek byla právě Simona. Mně se z fotek moc líbila a tenkrát byla v Paříži. Ona pak přijela a já ji vybral. Od té doby jsme se znali,“ zavzpomínal Tofi.

Později se jí Tofi ujal při natáčení filmu Kamarád do deště, kde se potkali na konkurzu, a pomohl jí s castingem. „Ona tu roli nakonec dostala. Já jsem chtěl, aby tam hrála. No a pak jsme spolu natáčeli, do toho jsem se kamarádil s Darou. Takhle to probíhalo docela dlouho, ale já jsem to nemyslel zle. Já jsem je miloval obě, no,“ zasmál se herec s odstupem času.

Dara Rolins o Simoně tou dobou neměla ponětí, tajemství vyplulo na povrch až později a prý za to mohla právě Krainová, která o Daře celou dobu věděla. „My jsme pak byli se Simonou někde a ona najednou zmizela. A já už jsem něco tušil, protože jsme byli blízko bytu Dary. Já už jsem to cítil. Ona šla za ní a všechno jí řekla,“ popsal, jak to holky nakonec vyřešily za jeho zády a naštvaly ho tím. Nakonec se ale všichni skamarádili a dnes jsou přátelé.

Sagvan Tofi promluvil také o spolupráci s Vondráčkovou, Vašutem a dalšími celebritami:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.