Celebrity

14. dubna 2024 12:04

Eliška Reiglová

Simona Krainová ukázala nové bydlení. Luxusnímu střešnímu apartmánu vládne bílá elegance

Topmodelka Simona Krainová (51) sice tráví mnoho času v zahraničí, kde je spokojená, ale i po návratu do rodné země se chce vždy cítit dobře. Proto společně s manželem Karlem Vágnerem ml. (47) nechala v loňském roce zrekonstruovat střešní apartmán v pražských Dejvicích. Jeho dominantou jsou nyní světlé barvy a zvláštním prvkem pak zvětšené fotografie Krainové přímo na stěnách.

Simona Krainová se proslavila už v průběhu 90. let a v rámci profese hodně cestovala. V zahraničí ráda tráví čas i nyní, a to s manželem a dvěma syny. Ačkoliv je celá rodina často na cestách, Česká republika bude vždy jejím domovem, do kterého se bude ráda vracet. Proto se modelka před více než rokem spolu s manželem rozhodla, že je čas, aby jejich střešní apartmán prošel rekonstrukcí.

Apartmán patří manželům už dlouhé roky a spoustu let také vypadal stejně. Původně ho pár připravoval na příchod plánovaných dětí. Ukázalo se, že čím více se rodina rozrůstala a jak synové rostli, rekonstrukce bytu už se nestávala jen otázkou modernosti a designu, ale také vyloženě nutností.

Čtěte také: Hlavně že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Bilancující typ není

„Domov je pro naši rodinu nejvíc. Náš byt jsme začali řešit před 12 lety. Pro začátek jsme koupili vedlejší byt, který patřil Daře, měli jsme štěstí, že byl hned vedle. Byty jsme propojili, kompletně zrekonstruovali a připravili k narození našich kluků. Byt byl naprosto nádherný, ale jak se narodili, explodovala doslova bomba,“ uvedl Karel Vágner ml. na sociální síti.

Celková rekonstrukce

Po dvanácti letech rodinného života už byla kompletní rekonstrukce naprosto nevyhnutelná, a tak si manželé loni našli studio Tempus Design, které jim nový vzhled navrhlo a následně i během jejich dvouměsíční nepřítomnosti zrealizovalo. Studio uvolnilo snímky interiéru pro web Prima Living.

„Interiér pro Simonu Krainovou byl vytvořen s cílem dokonale reflektovat její osobnost a životní styl. Při jeho tvorbě jsme usilovali o přeměnu původního bytu tak, aby plně odrážel jedinečné kouzlo, které je tak typické pro Simonu,“ popsala návrh autorka interiéru Monika Drbalová pro iDNES.cz.

„Každý koutek interiéru jsme navrhli s důrazem na vzdušnost, čistotu a zároveň na fascinující detaily, které okouzlují na první pohled. V obývacím pokoji dominuje nádherný lustr z pampové trávy, v ložnici pak atypická postel. Avšak největší poklad skrývá obrovská prosklená šatna, která dodává bytu šarm,“ zdůraznila Drbalová.

Na to, jak se designérka vypořádala s podkrovním bytem, který má více pater, trámy a šikminy, se můžete podívat v galerii. Praktičnost nutná k žití celé rodiny i se psy se snoubí s elegancí i originalitou.

Podívejte se, jak Simona Krainová po padesátce přehodnotila svůj život:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.