Celebrity

19. února 2024 17:05

David Laštovka

Lásky Simony Krainové. Tofi ji podváděl s Rolins, hokejistu Hudlera přebrala Hanychové

Simona Krainová chystá pro fanoušky další překvapení

Topmodelka, moderátorka a příležitostná herečka Simona Krainová, která slaví 51. narozeniny, patří mezi okouzlující ženy. Než našla toho pravého muže, podnikatele Karla Vágnera ml., s nímž založila rodinu, prožila několik nevydařených vztahů. S kým v minulosti randila?

První velkou láskou Simony Krainové byl producent a herec Sagvan Tofi. Chodili spolu několik let, a dokonce plánovali svatbu. Jejich vztah ovšem skončil trpkým rozchodem. Modelka totiž zjistila, že souběžně s ní udržoval milostný poměr i se zpěvačkou Darou Rolins, které tvrdil, že nikoho nemá. Simona s Darou si vše vyříkaly, Sagvanovi daly obě košem a staly se z nich nejlepší kamarádky.

Nevydařené manželství s Bořkem Slezáčkem

Krainová se potě zamilovala do francouzského restauratéra Alexe. Přestože pendlovali mezi Prahou a Paříží, zdálo se, že to mezi nimi bude vážné. Po šesti letech se ale jejich cesty rozdělily. Vztah na dálku přestal fungovat a došlo mezi nimi k odcizení.

Čtěte také: Simona Krainová ví, že ji sledují i zvrhlíci. Nahotou chce dodat odvahu ženám

Dalším v pořadí byl o šest let starší moderátor, hudebník a herec Bořek Slezáček. Dali se dohromady krátce potom, co se rozešel s modelkou Alenou Šeredovou. Po roce známosti se za něj Simona na zámečku v Hradci nad Moravicí provdala. Manželství, které bylo velmi bouřlivé, ale vydrželo pouhé tři roky.

Simona se po rozvodu zakoukala do exotického Turka Alpa, který byl o mnoho let mladší. Na rozdíl od exmanžela Bořka Slezáčka, jenž měl v té době velké dluhy, pocházel její nový partner z bohaté rodiny a byl finančně zajištěný. Ani tento vztah však pro ni neskončil šťastně. Rozešli se, protože ani jeden z nich se nechtěl natrvalo odstěhovat do země toho druhého.

S Agátou Hanychovou se staly rivalky

Další románek Simony Krainové byl velmi pikantní. Začala chodit s o 11 let mladším hokejistou Jiřím Hudlerem, který se kvůli ní rozešel s Agátou Hanychovou. Od té doby se tyto dvě krásky nemají v lásce a bývají označovány za velké rivalky. Sportovec ale nakonec začal podvádět i Krainovou, a proto ho po dvouletém vztahu poslala k vodě.

Mohlo by vás zajímat: Bazar Jaromíra Soukupa. Jak reagoval na Agátino rozprodávání jeho darů?

Životní láskou Simony Krainové se stal až podnikatel Karel Vágner ml., syn známého českého hudebníka. Svatbu měli v září roku 2010 a mají spolu dva syny: Maxe a Bruna. V manželství je spokojená a na svou rodinu je velmi pyšná.

Co radí ženám?

Z přibývajících let si Simona Krainová těžkou hlavu nedělá. Když v loňském roce oslavila padesátiny, nafotila kalendář, který pojmenovala Love your age (Miluj svůj věk). Chtěla tím ženy motivovat, aby si užívaly život bez ohledu na věk.

„Žena by měla milovat život a měla by se naučit milovat i svůj věk, aby na sobě mohla pracovat. Měla by se mít ráda, respektovat se, a ne pořád jen dělat něco pro druhé a podle jejich pravidel. Měla by najít sama sebe,“ uvedla Simona Krainová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.