Celebrity

14. února 2024 17:30

Tomáš Durčák

Agáta se zbavuje auta i šperků od svého ex. Dárky se neprodávají, reagoval Soukup

Byť vztah Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa skončil tak trochu po italsku a oba spolu vedli dokonce i právní bitvu, na jedno si Agáta stěžovat nemůže. Jaromír Soukup ji postupně zahrnul dary a věcmi za miliony, které jí i po rozchodu zůstaly. Některé z nich se ostatně pokoušela prodat, aby si finančně přilepšila.

Tak trochu bazar věcí od Jaromíra Soukupa Agáta před časem nenápadně představila na svém instagramovém profilu. V jejím nezvyklém výprodeji se objevil třeba šperk za 120 tisíc korun nebo rovnou auto – Kia Sorento v plné výbavě s původní cenou kolem milionu a půl. „Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, které už nechci mít… Špatná energie pro mě,“ popsala Agáta výprodej věcí od svého ex partnera.

Hodnotných a luxusních darů za další statisíce má mít Agáta stále více než dost. „Dohromady ho vztah s Agátou vyšel na více než čtyři miliony,“ citoval svůj zdroj, který k přepychovým darům poskytl bližší informace, web Express.cz. Ten potvrdil, že Jaromíra Soukupa soukromý výprodej jeho darů pro matku své dcery Rozárky příliš nenadchl.

„Osobní dary se neprodávají, vyjma případů finanční nouze. A že darů, jako jsou šperky, hodinky, auta a podobně, bylo dost. Možná by bylo dobré udělat aukci všech darů, které paní Dopitová dostala, když mají špatnou energii,“ komentoval bizarní bazar sám Soukup. Narážel tím na fakt, že zatímco některé věci Agáta ochotně nabízí k prodeji, jiné – třeba drahé hodinky, jež dostala k Vánocům – si očividně chce nechat.

Jedny luxusní hodinky značky Ulysse Nardin řadově za nižší stovky tisíc korun Agáta od Jaromíra dostala už v roce 2022. Další jí měl přinést Ježíšek loni, tentokrát s ještě vyšší cenou, a to půl milionu korun. Soukup prý v té době ještě netušil, že u Agáty už nemá šanci. „Vzala si je a o pár dní později si vzala Dopitu,“ popsal tragikomickou dohru luxusního vánočního dárku zmíněný anonymní zdroj.

Čtěte také: Agátka to má těžké, brání dceru Žilková. Dopita bude podle ní skvělý náhradní otec

Za co všechno měl Jaromír Soukup ve svém posledním vztahu „utopit“ celé čtyři miliony korun? „Jeden a půl mega bylo auto. Předloňské Vánoce vyšly tak na 700 tisíc korun, loňské pak na 600 tisíc korun. Levné nebyly ani dárky k narozeninám a podobně,“ popsal zdroj cenový veletoč, který zažila Soukupova peněženka, a připomněl také nákladné dovolené, na něž pár pravidelně vyrážel.

Agáta si se svým staronovým partnerem Mirkem Dopitou užívá letošní plesovou sezonu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.