Celebrity

9. února 2024 09:30

Kisa Císařová

Čerstvě provdaná Agáta jen září. Ještě nedávno jí ale čeští muži nebyli po chuti

30+ Otázek Agáta Hanychová

Na sklonku loňského roku řekla Agáta Hanychová (38) své ano Miroslavu Dopitovi (42), tedy otci nejstaršího z modelčiných tří dětí. Podle příspěvků na sociálních sítích i rozhovorů, které Agáta v poslední době dává, je konečně skutečně šťastná. Není to ale tak dávno, co se influencerka o českých mužích vyjadřovala poměrně nelichotivě.

Bylo to v období, kdy Veronika Žilková (62) žila se svým dnes už exmanželem Martinem Stropnickým (67) v Izraeli a Agáta, když mohla, za nimi létala na návštěvu. A nebyla by to Agáta Hanychová, aby si i na Blízkém východě nenašla lásku.

„Dokonce jsem chodila s Izraelcem. Byl to místní surfař. Izraelci jsou velmi galantní,“ prozradila Agáta v odpovědi na dotaz, jací jsou v Izraeli muži, jež jejím směrem padl v pořadu 30+ Otázek. „V Izraeli to funguje tak, že žena není tou, která by chodila do práce, a ještě se starala o děti. Tam se to hodně dělí. Takže třeba na pláži vidíte tatínky s dětmi a maminka je třeba na nehtech. Což mi přijde úžasné. Není tam taková ta česká vlastnost, kdy ženy jsou úplně urvané, protože musí všechno zvládnout samy. Izraelci jsou prostě gentlemani a hrozně se mi to líbí,“ rýpla si modelka do fungování Čechů ve vztazích s jejich drahými polovičkami.

Přečtěte si také: Agátka to má těžké, brání dceru Žilková. Dopita bude podle ní skvělý náhradní otec

Výčet partnerů, část první

Pořad 30+ Otázek, ve kterém Agáta svěřila svůj pohled na věc, se natáčel v prosinci 2021, tedy přesně dva roky před tím, než z Bali navrátivší se Mirek Dopita před Agátou poklekl a požádal ji o ruku. Pro zajímavost by možná stálo za připomenutí, co od oficiálního rozvodu s Jakubem Prachařem v září 2020 modelka stihla, dle informací, které se objevily ve většině bulvárních médií. Začalo to randěním s realitním makléřem Zdeňkem Turkem. Následoval vztah s kameramanem Markem Niessnerem. Další na řadě pak byl producent Tomáš Sobola. Po něm přišel na scénu truhlář Adam Raiter, se kterým Agáta měla i nápad na společné podnikání. Po rozchodu pak padla do náruče podnikateli Janu Loskotovi. I dalším Agátiným mužem byl podnikatel a sice majitel e-shopu Jiří Heller. Do skupiny „chodil jsem s Agátou“ se zařadil i slovenský lékař Andrej Nikov.

Výčet partnerů, část druhá

Po rozchodu s ním Agáta všechny šokovala, když v roce 2022 začala randit s majitelem a většinovým moderátorem televize Barrandov Jaromírem Soukupem. Než ovšem vztah v roce 2023 ukončili, stačili na svět přivést společnou dceru Rozárku (10 měsíců). Od Agátina účinkování v pořadu 30+ Otázek do současnosti se toho očividně stačilo odehrát mnoho a modelka měla řadu příležitostí ověřit či potvrdit si svou teorii o (ne)gentlemanství Čechů.

A jakým mužům v rozhovoru, který vedla s moderátorkou Kisou Císařovou, Agáta dávala šanci? „Muž si mě získá inteligencí, odradí mě hloupostí,“ prozradila Agáta. Co by řekla na to, kdyby se její děti chtěly vydat, stejně jako ona, na influencerskou dráhu? A jaké šance Agáta na konci roku 2021 dávala tomu, že by se znovu vdala? To a mnohem víc se dozvíte ve videu na začátku článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.