Celebrity

5. března 2024 10:15

Eliška Reiglová

Krainová se dočetla, že má blíž k hrobu než k maturitě. S blbostí nepohneš, reagovala

Simona Krainová (51) nikdy nepatřila k ženám, které by měly problém s odhalováním těla. Na sociálních sítích má mnoho sledujících, převážně pak ženy. Jedna z uživatelek Instagramu je chtěla uklidnit, aby si nedělaly nic z toho, že nevypadají jako modelka. Zvolila ale poněkud nešťastný způsob vyjádření a Krainová si její slova líbit nenechala.

Simona Krainová, Dara Rolins, Andrea Verešová. Krásné ženy, které mají kromě mnoha sledujících na sociálních sítích společné i to, že je v jednom ze svých příspěvků zmínila uživatelka, která si říká Skialpka. Pravděpodobně se do nich vůbec opřít nechtěla, ale jejich jména využila, když se snažila povzbudit vrstevnice, které trápí nadváha.

„Dokud jsi mladá, nedělej si hlavu z toho, že nevypadáš jako Simona, Dara nebo Andrea. Ty máš totiž to nejcennější – a to je mládí, tak se v ničem neomezuj. A neboj, v padesáti buďto budeš mít nahrabáno dost, abys měla čas na se starat jen o sebe a vypadat jako ony, anebo budeš mít dva puberťáky na krku a hypotéku a budeš vychrtlá taky, protože se nestihneš ani najíst,“ napsala.

Čtěte také: Hlavně že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Simona Krainová

Žena všechny tři celebrity ve svém příspěvku přímo označila, z čehož vyplývá, že si nejspíš sama vůbec nemyslela, že by je mohla jakkoliv urazit. Skutečnost ale je, že se v závěru vyjádřila dost nešťastně. „Tyhle dámy sice tvrdí, že věk je jen číslo, ale že mají blíž k hrobu než k maturitě, to prostě nezmění,“ dodala.

Mládí vpřed, ale...

Simona Krainová si slova ženy, která na předchozích stories měla i své nahé fotografie, nenechala líbit. Její příspěvek sdílela na svém profilu a zdůraznila, že podle ní jde o jasný pokus si takovým konfliktem přilákat sledující, které by bez ní nezískala. Okomentovala také pozadí této ženy a poznamenala, že je sice mladá, ale nejostřejší tužka v penálu nikoliv.

„.Co k tomu dodat. Ještěže existují sociální sítě a slečna se může za pár lajků vystavovat s bílým holým zadkem a tagnout daleko úspěšnější starší ženy, co mají mnohem víc followerů, a doufat, že tě napostují, abys měla aspoň 24 hodin minislávy na jejich profilech. Tak mnoho úspěchů tvému mládí a empatii. Tak tady to máš... go girl. Mládí sice vpřed, ale blbost, s tou se moc pohnout nedá, zlato. I takto se můžeme motivovat a inspirovat. Čau,“ napsala modelka.

Konflikt, který nemusel ani začít, se nakonec zvrhl v instagramovou přestřelku. Blond mladé ženě skutečně přibylo několik tisíc sledujících, reakce Simony Krainové ji ale chladnou nenechala. Proto se rozhodla k ní ještě dodat posledních pár slov. Tentokrát ale byla už o něco útočnější a slavnou sokyni nazvala babičkou v rozkvětu.

Čtěte také: Chci motivovat. I v 50 můžou ženy vypadat takhle skvěle, řekla Krainová

„Takhle dopadnete, když se zastanete mladých holek nebo maminek po porodu, co mají poruchy příjmu potravy, protože sledují babičky v rozkvětu. Ale zas tak hrozné to není, protože kontroverzní reklama se taky počítá. Děkuji paní K., kolik asi platí firma, aby se na 24 hodin dostala k ní do storíček? Teď nevím, kdo z nás dvou je ten blbec,“ dodala.

Podívejte se, jak Simona Krainová po padesátce přehodnotila svůj život:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.