Eva Holubová přiznala výpadky paměti po traumatu. Může za to dopravní nehoda

Herečka Eva Holubová se stala svědkem dopravní nehody a popsala, že od té doby ji sužují výpadky paměti. Na sociálních sítích se rozpovídala o tom, co se přesně stalo...

„Vůbec by mě nenapadlo, že zažiju ještě něco, co jsem nezažila, o čem reálně vůbec nevím, že by mohlo existovat...“ začala svůj příspěvek na Instagramu známá česká herečka, která letos na jaře oslavila 65. narozeniny. Její výpadek paměti z šoku trvá už téměř týden. „Nemohu si vzpomenout na některé chvíle, co se staly, mám je v mlze. Znáte to? Já pouze z filmu. Jak se někdo probudí a neví, kým je,“ pokračovala a dodala, že tak daleko se svými potížemi naštěstí není. Některé věci ale ‚v oparu‘ má a něco si vůbec nevybavuje. Nyní je Eva Holubová v kontaktu s lékařkou, aby přišly na to, o jaký druh šoku jde.

Mohlo by vás zajímat: Eva Holubová má dospělá dvojčata. V porodnici si mysleli, že je má s jedním z Formanů

Chovala babičku, kterou srazilo auto

Herečka byla svědkem dopravní nehody, kterou také v příspěvku podrobněji popsala. „Nikoho nestála život, ale mluvila jsem bezprostředně s babičkou, kterou srazilo auto. Čekala jsem s ní na sanitku. Chovala jsem ji, to si pamatuji úplně živě. Byla křehká, dojemná, vystrašená a zároveň plná lásky. Nebyla od krve, mohla chodit, nic zlomeného. Ale ŠOK,“ dojala Eva Holubová své fanoušky, kteří v komentářích nešetří slovy podpory a také sdílí vlastní podobné zážitky.

Problémy už po covidu

Herečka ještě dodala, že měla problémy se soustředěním a s pamětí už po prodělání covidu-19. „Špatně se mi učil text a téměř vteřinové výpadky. Od té doby chodím k úžasné paní profesorce. Postcovidové problémy odešly, ale nechala si mě. Nebudu ji jmenovat, třeba by jí to nebylo příjemné, ale je úžasná! Těším se, až jí všechno vyklopím, až to spolu rozebereme,“ vypovídala se prozatím Holubová aspoň svým sledujícím na Instagramu.

Podívejte se také na ukázku ze 7 pádů Honzy Dědka se slavnými herci Bobem Kleplem a Evou Holubovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.