Denní horoskop KOZOROHA na 28. 9. 2022

Kozoroh 28. 9. 2022

Zájem o umění ze vzdálených zemí vás dnes může zaujmout, možná díky vlivu přátel. Může se ve vás probudit touha po cestování a můžete si pohrávat s myšlenkou navštívit vzdálená místa, možná ve společnosti milence. Pokud to myslíte vážně, začněte s průzkumem. Tento den je skvělý pro plánování dovolené.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Společný život má dnes trochu bláznivý nádech. Vy i váš cukroušek můžete mít náladu dělat něco jiného, než se věnovat stále stejným aktivitám, kterým se obvykle věnujete. Čím pestřejší věci můžete vyzkoušet, tím lépe. Dokonce byste mohli jít až na dřeň a strávit odpoledne vyzkoušením nějaké nové fantastické on-line terapie pro kosmické páry.

Práce

Máte velké množství fyzické energie, s níž můžete zvládnout vše, co se vám postaví do cesty. Nebojte se pracovat déle a přijímat práci navíc. Zvládnete ji s větší lehkostí než většina lidí zvládne jen svůj běžný rozvrh.

Peníze

Je to zajímavá doba. Nelze vás ignorovat, a tak se snažte využít tento čas ve svůj prospěch. Dejte o sobě vědět. Dobrovolně se přihlaste k prezentaci. Vyzkoušejte nový styl. Do hry vstupuje vaše oblast romantické zábavy, děti a rodinní příslušníci. Jak můžete využít rodinných vazeb k prosazení své finanční záležitosti? Jsou ochotni poskytnout reference na novou sociální skupinu?

Zdraví

Měli byste si všimnout, že věci dnes kladou jen malý odpor. Ne že by vám vadila intenzita, ale je velmi důležité, abyste pili hodně vody, abyste zmírnili emocionální expanzi energie tohoto dne. Na nepostřehnutelné energetické úrovni jste zkoušeni a je velmi důležité, abyste zůstali přítomní. Pití vody vám pomůže udržet své emocionální já namazané. Věřte nám.

Přečtěte si také