Denní horoskop KOZOROHA na 29. 12. 2022

Kozoroh 29. 12. 2022

Kozorozi, dnes se vám mohou zdát věci trochu neskutečné, a tak neberte řeči ostatních lidí příliš vážně. Dnešek je dnem, kdy můžete někoho oslovit a dotknout se ho, a tak zvedněte telefon a vytočte ho. Je to dobrý den k tomu, abyste se s ostatními podělili o své sny, přestože mohou znít přitažené za vlasy. Ostatní se na vás možná budou dívat, jako byste měli tři hlavy, ale pokud jste k sobě upřímní, není důvod, proč byste se měli stydět se svěřit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky energii tohoto dne je komunikace velmi snadná a bezstarostná. Cítíte se skvěle s každým, ale nemáte přehnanou vášeň pro nikoho konkrétního. Jste rádi, že se můžete jen tak podělit o svou báječnou osobnost, a rádi flirtujete s nejrůznějšími zajímavými a fascinujícími lidmi. Ve skutečnosti je vaším novým nejlepším přítelem každý, kdo má jedinečný příběh. Prostě si užijte den.

Práce

Svět kolem vás se pohybuje rychleji, než je vám příjemné. Určitě si dnes udělejte čas o samotě, abyste se zklidnili a odpočinuli si od víru energie, který vás obklopuje. Potřebujete duševní pauzu od šílenství.

Peníze

Tento týden pro vás znamená nečekanou změnu, což znamená, že můžete být dočasně destabilizováni. Pokud se vám daří, můžete se potýkat s obratem štěstěny, nebo naopak. Nepředpokládejte, že něco bude trvat věčně. Jiný aspekt vás však vybízí k tomu, abyste objevili svůj pravý hlas, zejména pokud jde o práci. Máte co říci.

Zdraví

Všimli jste si někdy, že dobré úmysly se někdy mohou minout účinkem? Často je chyba v přístupu, nikoli v záměru. Tak je to i s dobrým zdravím. Pokud se chcete vydat novým směrem, učiňte tak s vědomím, že změna je pro každého těžká. Nebuďte na sebe přísnější než na drahého přítele. Nejsnáze se mění návyky, které způsobují okamžitý efekt. Zvyšte množství vypité vody a všimněte si, jak se vám sníží chuť k jídlu.

Přečtěte si také