Denní horoskop KOZOROHA na 29. 6. 2022

Kozoroh 29. 6. 2022

Jedním z témat dnešního dne je dávání versus přijímání. Možná budete požádáni, abyste zvládli mnoho úkolů najednou, což je něco, v čem jste přirozeně dobří, Kozorozi. Máte silnou potřebu jednat a něco udělat, zároveň však můžete cítit silné vnitřní pnutí, které vás žádá, abyste se zklidnili a přemýšleli. Obě tyto emoce jsou oprávněné a obě byste měli během dne ctít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Buď se můžete rozhodnout postavit kolem sebe ještě vyšší zdi, nebo můžete začít chápat, že to vůbec nepomáhá budovat dobrou komunikaci ve vašem současném vztahu. Současné planetární energie vám předkládají možnost volby, zda se budete držet určitých zášti, nebo se jich v duchu opravdové lásky zbavíte a zaměříte se na budování pevného mostu mezi vámi a vaším partnerem (současným či budoucím).

Práce

Lidé, kteří s vámi v minulosti nesouhlasili, se k vám začínají chovat vstřícněji a lépe chápou vaši verzi. S větším počtem lidí na vaší straně budete dnes v práci pravděpodobně ještě produktivnější. Jste silní.

Peníze

Tento týden vesmír upozorňuje na vaši oblast přátel, kamarádů a dalších vážných vztahů. Něco nedávno vzniklého se nyní stává vážnějším. Může se jednat o oboustranně výhodné obchodní spojení nebo dokonce o partnerství či fúzi mezi vaší firmou a jinou společností. Možná to nepůjde tak rychle, jak byste si přáli, ale z dlouhodobého hlediska je to skvělá věc. Hledejte nové příležitosti v nevyzkoušeném nebo zcela originálním.

Zdraví

Dnešní atmosféra vám pomůže vyjádřit vaši emocionální stránku. Vzhledem k tomu, že je vaší energické osobnosti věnována taková pozornost, může být někdy náročné učinit se zranitelnými a skutečně vědět, co cítíte. Pohyb, který vás vyzývá k fyzické zranitelnosti, je doporučeným cvičením pro emoční uvolnění. Samozřejmě je doporučována jóga a zejména protahování hrudní dutiny. Přikládání láhve s horkou vodou na hrudník v noci je dalším způsobem, jak přivést jemnou pozornost ke svému emocionálnímu jádru.

Přečtěte si také