Denní horoskop KOZOROHA na 29. 9. 2022

Kozoroh 29. 9. 2022

Odkládáte nějakou práci? Možná vás to tíží. Dnes byste mohli pracovat mimořádně usilovně, abyste se jí zbavili. Poté se vám uleví, ale netlačte na pilu, jinak vám nezbude energie na zítřek. Pokud se některé úkoly nepodaří splnit, je to v pořádku. Čekaly tak dlouho, takže další den nebude na škodu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes večer mluvíte s někým novým, možná vás čeká překvapení. Díky planetárnímu aspektu dne je to příležitost, na kterou nemůžete zapomenout. Pokud jste byli zvyklí na klidné způsoby, čeká vás šok. Tento člověk je divoký, neukázněný a nebude dělat to, co po něm žádáte, ale přesně to, na co má chuť. I tak se ale pravděpodobně budete bavit opravdu báječně.

Práce

Flexibilnější přístup vám umožní vstoupit do mnoha dveří, které byly dříve zamčené. Naslouchejte druhým a buďte ochotni změnit svůj pohled na věc. Tímto způsobem získáte větší možnosti ve všech oblastech své práce.

Peníze

Je to zajímavá doba. Nelze vás ignorovat, a tak se snažte využít tento čas ve svůj prospěch. Dejte o sobě vědět. Dobrovolně se přihlaste k prezentaci. Vyzkoušejte nový styl. Do hry vstupuje vaše oblast romantické zábavy, děti a rodinní příslušníci. Jak můžete využít rodinných vazeb k prosazení své finanční záležitosti?

Zdraví

Pro tvora, který má rád světlo, představuje dnešní aspekt ve hře řadu možností, jak se trochu zabavit a rozptýlit. Pokud jste měli nedorozumění s těmi, které máte rádi, může to být den, kdy konečně uvidíte úhel pohledu dané osoby. Stejně tak pokud jste se cítili nepochopeni, je tento den vhodný ke sdělení vašich pocitů. Pokud máte milence, možná byste měli nechat rozsvícené světlo, i když byste ho normálně zhasli  trochu se pobavte!

Přečtěte si také