Denní horoskop KOZOROHA na 3. 10. 2022

Kozoroh 3. 10. 2022

Komunikace s obchodními a milostnými partnery by měla být vřelejší, otevřenější a upřímnější než obvykle. Využijte toho k odstranění nedorozumění, vysvětlení věcí, které se mohou zdát matoucí, a k rozvoji empatie s lidmi kolem vás. Mohli byste z toho vyjít jednotnější ve všech svých vztazích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vliv planet z vás dnes dělá ošemetnou osobu, se kterou je těžké vyjít. V jednu chvíli kritizujete své blízké za jejich nechutné zvyky a přejete si, aby se trochu polepšili, a v další chvíli obdivujete půdu, po které šlapou. Možná by bylo nejlepší, kdybyste si alespoň na chvíli dali navzájem trochu prostoru.

Práce

Pokud vás nebaví být na stejné pozici se stejným platem, zeptejte se svých nadřízených, co můžete udělat pro to, abyste se posunuli dál. Buďte upřímní a na rovinu sdělte své cíle a přání. Ukažte, že jste ochotni udělat vše pro to, abyste se posunuli výš.

Peníze

Je to zajímavá doba. Nelze vás ignorovat, a tak se snažte využít tento čas ve svůj prospěch. Dejte o sobě vědět. Dobrovolně se přihlaste k prezentaci. Vyzkoušejte nový styl. Do hry vstupuje váš dům romantické zábavy, děti a rodinní příslušníci. Jak můžete využít rodinných vazeb k prosazení své finanční záležitosti? Jsou ochotni poskytnout reference na novou sociální skupinu?

Zdraví

Vaše schopnost podněcovat nové věci je dobře známá. Díky převládající energii jste dnes obzvláště naladěni na "nový a lepší" způsob, jak věci dělat. Budete se cítit inspirováni k regeneraci starého a nalezení nového svěžího způsobu, jak nasměrovat svou energii. Abyste tento proces posílili, věnujte zvláštní pozornost své stravě. Doporučuje se čerstvé ovoce a zelenina a nízký příjem kofeinu, stejně jako nahrazení červeného masa rybami.

Přečtěte si také