Denní horoskop KOZOROHA na 30. 10. 2022

Kozoroh 30. 10. 2022

Je možné, že jste se z dlouhé cesty vrátili hluboce změnění. Cestování samozřejmě do jisté míry změní každého, ale ve vašem případě je změna hlubší. Budete mít problém vrátit se do svého starého života. Může se vám zdát, že vás příliš omezuje. Na co tedy čekáte? Změňte to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když to mnoha lidem nepřiznáte, máte k lásce na určité úrovni velmi experimentální přístup. Budete mít nutkání prozkoumat tuto možnost trochu hlouběji. Možná budete s milovanou osobou rádi zkoušet nové vzrušující techniky, a přiznejme si, že když jste v takovém rozpoložení, ani se nestydíte. Pusťte se do toho a užijte si trochu zábavy!

Práce

V práci uděláte úžasné pokroky, když budete lépe rozumět tomu, jak věci fungují jako celek. Všímejte si a chápejte synergickou povahu všeho kolem sebe. Její uvědomění vám pomůže při plnění jednotlivých pracovních povinností.

Peníze

Tento týden se týká aspektů, které příznivě ovlivňují vaši kariéru. Vesmírný impuls přináší více energie a příležitostí. Mohou k vám přicházet lidé s novými nápady, podniky nebo pozicemi. Není to špatný čas ani pro získávání finančních prostředků.

Zdraví

Pokud si v těchto dnech můžete dopřát odpočinek navíc, doporučujeme to. Jedete závratnou rychlostí a vaše tělo je pravděpodobně unavenější, než si uvědomujete. Vaše mysl může pokračovat v plnění úkolů donekonečna  málokdy se stane, že změníte své plány, abyste se přizpůsobili potřebám svého těla! Tuto tendenci můžete začít řešit tím, že si naplánujete pravidelné cvičení jógy, abyste se naučili kontrolovat, jak se vaše tělo skutečně cítí.

Přečtěte si také