Denní horoskop KOZOROHA na 30. 12. 2022

Kozoroh 30. 12. 2022

Kozorozi, dnes by vás mohlo tížit příliš mnoho povinností, které se možná týkají rodiny, zaměstnání nebo příslušnosti ke skupině. Možná si budete připadat jako Atlas, který nese celý svět na svých bedrech. Jste unavení. Možná byste měli přehodnotit své závazky – vaše vrozená laskavost možná způsobila, že jste si jich na sebe vzali příliš mnoho. Plňte ty, které máte, ale dvakrát si rozmyslete, než si vezmete nějaké nové. I vy jste důležití.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální aspekt ve hře přináší do dnešní lásky a vztahů starý nádech magie. Ačkoli to však může vypadat skutečně fantasticky a jako byste byli přeneseni do sedmého nebe, nepředpokládejte, že se jedná o slavné bytosti, které vás nyní přišly zachránit před samotou, nudou a mrazivou postelí. Mohlo by to tak být, ale zatím na to nespoléhejte.

Práce

Dnes se vám naskytne nová příležitost. Buďte na pozoru před touto novou vývojovou fází. I když se vám tato příležitost nyní může zdát malá, má potenciál v budoucnu přerůst v něco většího a prosperujícího. Mějte oči otevřené.

Peníze

Tento týden pro vás znamená nečekanou změnu, což znamená, že můžete být dočasně destabilizováni. Pokud se vám daří, můžete se potýkat s obratem štěstěny, nebo naopak. Nepředpokládejte, že něco bude trvat věčně. Jiný aspekt vás však vybízí k tomu, abyste objevili svůj pravý hlas, zejména pokud jde o práci. Máte co říci.

Zdraví

Vesmírné klima vám dává emocionální jistotu, že si můžete vybrat, co chcete. S kým budete komunikovat, co si dáte k večeři, kdy půjdete spát – tato přání jsou v této době jasnější. Na druhou stranu si dejte pozor, aby určité oblasti vašeho života nekolísaly s vašimi měnícími se náladami. Měli byste se snažit cvičit alespoň třikrát týdně. Pokud tak neučiníte, protože jste prostě neměli náladu, zaručujeme vám, že se vaše nálada zhorší.

Přečtěte si také