Denní horoskop KOZOROHA na 4. 3. 2023

Kozoroh 4. 3. 2023

Možná zjistíte, že jste nerozhodní, pokud jde o milostné a romantické záležitosti, Kozorozi. Z nějakého důvodu máte tendenci táhnout na jednu stranu a pak na druhou, ale ani jedna z těchto cest se vám nezdá příliš přínosná. Nemějte pocit, že byste v této době museli podniknout konkrétní kroky. Ve skutečnosti, pokud tak učiníte, může vám tento závazek později způsobit ještě větší frustraci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární aspekty pro vás mohou znamenat výzvu, abyste do svého vztahu vnesli trochu entuziasmu, zejména pokud jste svému partnerovi (současnému nebo budoucímu) nevěnovali tolik času a pozornosti, kolik si zaslouží. Nemusí se jednat o nic zvláštního, jen o to, že jste byli zaujati jinými věcmi a nebyli jste schopni dát ze sebe to nejlepší. Rozhodněte se to nyní změnit.

Práce

Setkáte se se situacemi, kdy smír není pro všechny zúčastněné tou nejlepší volbou. Nebojte se zaujmout agresivní postoj a snažte se neustupovat. Budete odměněni za své nadšení pro práci, kterou děláte, a za názory, které máte.

Peníze

Váš vztahový sektor je zvýrazněn, což znamená, že můžete být v pokušení více se stýkat s lidmi, poznávat nové lidi a rozvíjet stávající vztahy s ostatními. Můžete však být také v pokušení se nyní přestěhovat nebo prodat nemovitost s menším ziskem, jen abyste se dostali pryč. Postupujte pomalu, abyste později svého rozhodnutí nelitovali.

Zdraví

Budete se cítit schopni získat to, co dnes potřebujete, ať už od druhých lidí, nebo od sebe. Váš dobrý úsudek a pozorovací schopnosti se pravděpodobně také zvýší. Využijte svůj instinkt a vyberte si ty nejlepší potraviny ke konzumaci. Potravinám, které jsou pěstovány s použitím hormonů, byste se měli vyhýbat, protože nadměrně stimulují produkci estrogenu a testosteronu u žen, respektive u mužů. Všímejte si potravin, které jíte, a vyživujte se zdravým a rozumným výběrem.

Přečtěte si také