Denní horoskop KOZOROHA na 5. 10. 2022

Kozoroh 5. 10. 2022

Budete ve výhodě, pokud se naučíte od emocionální podstaty věci distancovat. Zachovejte si neutrální pohled. Bude to důležité pro to, abyste se mohli chovat tak, jak potřebujete, abyste byli úspěšní. Skvělé záblesky inspirace jsou výsledkem, pokud dokážete udržet své duševní procesy v hladkém chodu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vás může povzbudit k tomu, abyste byli trochu tajnůstkářštější než obvykle. Obvykle před svými blízkými neradi něco skrýváte, ale máte pocit, že za daných okolností jim to, co nevědí, neublíží. Cítíte se zcela oprávněně, že pokračujete v již naplánovaném setkání. Koneckonců nevědomost je blaženost. Nebo snad ne? Zítra můžete mít na všechno úplně jiný názor!

Práce

Tento den je plný dobré nálady, ke které byste se měli přidat. Rychle někoho odsoudíte, a pak se automaticky odvrátíte od této osoby, a tím i od skupinového konsenzu. Vyhněte se tomuto jednání a jednoduše si užívejte svou společnost.

Peníze

Šťastný aspekt přináší štěstí vaší oblasti vzdělání, jazyků a duchovna. V poslední době upíráte zrak k obzoru a přemýšlíte, jak dostat své výrobky a služby na větší trh. Až budete zvažovat kroky, které jsou k tomu nutné, nezavrhujte nápady, které se vám zdají nejbláznivější. Příznivce můžete najít na těch nejpodivnějších místech.

Zdraví

Pokud se přistihnete, že příliš ustupujete druhým lidem, protože máte pocit, že jsou na vás závislí, je načase věnovat se sami sobě a přestat se rozptylovat uspokojováním potřeb druhých. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení. Věnovali jste se pravidelně aerobnímu cvičení? Uklidněte se, pokud už to nějakou dobu trvá, ale rozhodně se nejprve snažte vrátit k péči o sebe.

Přečtěte si také