Denní horoskop KOZOROHA na 5. 11. 2022

Kozoroh 5. 11. 2022

Nějaké špatné zkušenosti týkající se kariéry, rodiny, cestování nebo vzdělání by dnes mohly způsobit, že přítel, kolega nebo milostný partner bude mít výbušnou náladu. Tato osoba by mohla být nepředvídatelná – v jednu chvíli by mohla být šťastná a v další chvíli by se mohla ocitnout v hluboké sklíčenosti. Nesnažte se tomu člověku radit nebo ho rozveselovat. Vyústí to pouze v hněv. Držte se stranou a nechte svého přítele, ať si s tím poradí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocity jsou dnes silné. Jsou optimistické a pozitivně naladěné na vytvoření ideální budoucnosti pro vás a vaši rodinu. Možná budete muset udělat obrat ve svém myšlení a přestat se dívat na současný problém ve vztahu jako na překážku. Místo toho se ho snažte vnímat jako příležitost ke splnění snu. Musíte více věřit svým schopnostem.

Práce

Nyní máte příležitost dostat ze sebe ven nahromaděný vztek a frustraci, které se týkají vaší kariéry. Ostatní vás rádi vyslechnou a poskytnou vám pochopení a soucit, které hledáte. Neváhejte se otevřít a podělit se.

Peníze

Ve vašem kariérním sektoru se chystají změny. Vesmír přináší komunikaci a kreativitu. Možná budete muset prozkoumat novou kariérní cestu, abyste zůstali svěží v tom, co děláte. Výsledkem by mohly být spousty nové energie a příležitostí. Můžete nyní zažít kariérní vzestup, což rozhodně znamená více peněz. Nepodceňujte své úspěchy. Zasloužíte si to, co si vyděláte.

Zdraví

Dokud bude trvat současná nebeská atmosféra, budete se cítit téměř jako obvykle, ačkoli váš přístup ke zdraví a kondici bude o něco chutnější. Tento tranzit je pro vás báječný, abyste se mohli posouvat vpřed (pryč od těžkých pocitů, které jste prožívali buď emocionálně, nebo fyzicky). Udržet si přísný rozvrh cvičení a zdravé stravy nebude obtížné, protože příznivá energie je snadno dostupná a je jí dostatek.

Přečtěte si také