Denní horoskop KOZOROHA na 6. 5. 2022

Kozoroh 6. 5. 2022

Dočasné odloučení od milostného partnera vás dnes může přivést k zoufalství, Kozorozi. Vaše představivost může vyvolávat nejrůznější hrůzné scénáře, například že si váš milý najde někoho jiného. Nedělejte si to. I vašemu příteli se po vás pravděpodobně stýská. Zaměstnejte se, aby vám dny rychle ubíhaly, než se váš přítel vrátí a budete zase spolu. Buďte trpěliví!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konfigurace znamená, že je velmi příznivá doba na to, abyste si se svým milostným zájmem promluvili o tom, že se chcete ve vašem vztahu hlouběji angažovat. Nepochybně budete mít mnoho věcí, které je třeba probrat, ale je to také radostný čas, protože city, které k sobě chováte, jsou nyní velmi pevné a bezpečné. Je důležité věnovat čas tomu, abyste poznali myšlenky a pocity toho druhého. Nezapomeňte to později oslavit.

Práce

Dnes dochází ke kosmické změně, která bude mít v následujících třech týdnech zásadní vliv. V tomto období byste měli věnovat zvláštní pozornost svému domovu a rodině. Budete-li mít stabilitu tam, budete mít stabilitu i v práci.

Peníze

Čeká vás týden plný výzev. Vaše sny mohou být více než jen zdrojem inspirace. Jejich představy a nápady vám pomohou určit, v jakém oboru byste byli dobří a jak se v něm posunout dál. Musíte také posílit své úspory. Změna se blíží a vy budete chtít být připraveni.

Zdraví

V citové oblasti je toho možná víc, než byste dnes chtěli řešit. Při vnímání nebeské atmosféry vás může trápit pocit naléhavosti. Zkuste z této naléhavosti udělat něco, z čeho můžete mít prospěch – uplatněte ji na své zdraví! Zdraví je něco, co bychom v dnešní době měli považovat za naléhavé. Tolik věcí, v nichž žijeme (smog, zpracované potraviny, kultura zaměřená na mládí a krásu), nás odvádí od skutečně zdravých rozhodnutí.

Přečtěte si také