Denní horoskop KOZOROHA na 7. 11. 2022

Kozoroh 7. 11. 2022

Záležitosti týkající se lásky a romantiky jsou vám nakloněny. Je tu silná síla, která vás podněcuje k akci. Věnujte této užitečné energii pozornost. Nebojte se otevřeně projevit ve společenském životě. Rozhovory mezi přáteli by pro vás nyní mohly být obohacující. Nejrůznější spojení jsou vám dnes nakloněna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se cítit povzbuzeni k tomu, abyste převzali iniciativu a otevřeli určitou otázku, kterou jste s někým blízkým již delší dobu potřebovali probrat. Možná si budete přát odejít do ústraní a strávit nějaký čas o samotě, než se do toho pustíte, ale vyplatí se to udělat. Máte si navzájem co nabídnout - a vůbec, všechny vztahy jsou neustálým uměleckým dílem.

Práce

Je to čas, kdy můžete dotáhnout do konce projekty, které visí ve vzduchu. Máte obrovskou snahu dokončit vše, co máte na talíři, takže se držte této pozitivní trajektorie. Zcela jistě dosáhnete cíle, ke kterému směřujete.

Peníze

Ve vašem kariérním sektoru se chystají změny. Vesmír přináší komunikaci a kreativitu. Možná budete muset prozkoumat novou kariérní cestu, abyste zůstali svěží v tom, co děláte. Výsledkem by mohly být spousty nové energie a příležitostí. Můžete nyní zažít kariérní vzestup, což rozhodně znamená více peněz. Nepodceňujte své úspěchy. Zasloužíte si to, co si vyděláte.

Zdraví

Je to dobrý den na zahojení starých ran. Možná vám někdo řekl něco, co zranilo vaše city; možná víte, že mezi vámi a přítelem je něco, co je stále třeba vyjasnit. Energie tohoto dne skvěle podporuje uzdravení komunikace a vztahů. Tento tranzit si užijete ještě více, pokud si uděláte čas na cvičení svého těla. Zvýšený přísun kyslíku do krve činí komunikaci ještě čistší.

Přečtěte si také