Denní horoskop KOZOROHA na 7. 5. 2023

Kozoroh 7. 5. 2023

Kozorozi, snažte se dnes nedělat všechno najednou. Váš společenský život se rozhořívá a vy se možná horečně připravujete na všechna setkání, na která jste pozváni. To vše navíc k vašemu běžnému pracovnímu vytížení by vás mohlo přivést do úzkých. Dejte si pozor na tempo. Nejdříve si udělejte práci a teprve potom myslete na společenský život. Nezapomeňte, že kdybyste byli nezaměstnaní, nemohli byste vůbec chodit ven.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekty vám nemohou pomoci, ale naladí vás do otevřenější a spontánnější nálady a povzbudí vás, abyste byli dostatečně odvážní a stateční a dali někomu, koho hluboce obdivujete, najevo, co skutečně cítíte. Místo toho, abyste své emoce drželi v sobě, zatímco kolem této osoby efektivně plníte své povinnosti, zvažte možnost promluvit nahlas. Bude příjemně překvapena, když jí odhalíte pravdu.

Práce

Odpověď, na kterou čekáte, přijde dříve, než si myslíte. Do té doby se snažte být netrpěliví. Ať už si to uvědomujete nebo ne, vaše psychické napětí má negativní vliv na lidi kolem vás. Snažte se uvolnit a nedělat si starosti.

Peníze

Čeká vás týden plný výzev. Vaše sny mohou být více než jen zdrojem inspirace. Jejich představy a nápady vám pomohou určit, v jakém oboru byste byli dobří a jak se v něm posunout dál. Musíte také posílit své úspory. Změna se blíží a vy budete chtít být připraveni.

Zdraví

Díky dnešním planetárním energiím se cítíte být středem pozornosti, což vám dodává pocit emocionální zátěže. Zůstaňte naladěni na své emoce, i když se necítíte zrovna nejlépe, pokud se budete snažit negativním pocitům uniknout, jen to zhoršíte. Cvičení je skvělý způsob, jak udržet tíhu na uzdě, a některé druhy cvičení pomáhají v těžkých chvílích více než jiné. Řiďte se svou intuicí, ale doporučujeme posilování, strečink a rychlé sprinty.

Přečtěte si také