Denní horoskop LVA na 10. 9. 2022

Lev 10. 9. 2022

Lvi, finanční záležitosti jsou dnes zmatené. Někoho z vašich blízkých by mohly postihnout nečekané výdaje a tato osoba by vás mohla požádat o půjčku. Budete chtít pomoci, ale bez ohledu na to, co říkají, to nevypadá, že by se jejich situace měla v dohledné době zlepšit. Pokud se rozhodnete peníze půjčit, smiřte se s tím, že je nějakou dobu neuvidíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes potřebujete s partnerem najít pocit svobody a dobrodružství. Pochopíte, že ačkoli se máte velmi rádi, čas odloučení a pocit prostoru vás ve skutečnosti sblíží. K tomu je však zapotřebí vzájemný pocit důvěry. Užívejte si chvíle o samotě a oba rozkvetete.

Práce

Dobrý skutek, který jste pro někoho udělali, vám dnes přinese velkou odměnu. Je možné, že stejná osoba udělá něco užitečného pro vás. Je také možné, že tato laskavost přijde od někoho zcela nesouvisejícího.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle jen prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě v oblasti peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Vaše trpělivost by dnes mohla být nízká. Uctěte svou netrpělivost vhodnými opatřeními. Dejte si na schůzky více času a nepřipravujte se na frustrující situace. Pokud jde o jídlo, pečlivě si vybírejte, co do svého těla vkládáte. Ujistěte se, že vám chutná to, co si objednáte nebo připravíte; jinak nebudete při jídle uvolnění a skutečně spokojení. A ještě jedna poznámka  pokud hrozí spor s milencem nebo přítelem, je nejlepší držet jazyk za zuby.

Přečtěte si také