Denní horoskop LVA na 11. 12. 2022

Lev 11. 12. 2022

Některé pohyby planet vám v současné době pomáhají pochopit, že nejlepší místo k objevení pokladu není vždy tam, kde vám radí ostatní. Pokud vás lidé nabádají, abyste se zajímali o činnosti, které většinu lidí včetně vás nezajímají, nevěnujte jim pozornost. Poklad objevíte zcela sami, pokud budete následovat své vlastní poslání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco by mohlo změnit váš milostný život. Pokud jste se rozmýšleli, zda přejít od mileneckého vztahu k partnerství, pak byste v závislosti na způsobu, jakým toto téma nadhodíte, mohli způsobit zajímavé změny. Svůj milostný zájem můžete buď odradit tím, že řeknete špatnou věc špatným způsobem, nebo si dáte na čas a svůj projev naplánujete a budete úspěšní.

Práce

Dnes se vám v hlavě střídají staré a nové myšlenky, což vám usnadňuje kvalifikované rozhodnutí o dalším významném kariérním kroku. Nebojte se přijmout novou myšlenku a zároveň dbejte na starší tradice.

Peníze

Užíváte si příliv energie, který přichází v týdnech po vašich narozeninách. V oblasti vašeho horoskopu spojené s cestováním, cizími lidmi, jazyky a kulturami je hodně dynamiky. Pokud jste hledali nové způsoby, jak vydělat peníze, nehledejte v těchto oblastech rychlé a efektivní výsledky. Změna povolání nebo dokonce globální podnikání vám může přinést pořádné peníze.

Zdraví

Dejte si dnes dostatek prostoru. Vaše potřeba nezávislosti je vysoká, stejně jako potřeba soustředit se na sebe. Možná si děláte starosti s tím, co si o vašem chování myslí ostatní, ale pravdou je, že oni mají své vlastní chování, se kterým si musí dělat starosti. Podnikněte dnes kroky pro své zdraví - jen tak získáte prostor, soustředění a pocit, že děláte pokroky. Pamatujte, že žádný krok není příliš malý. Zvolte si možnost volby v tom, co jíte: bio stojí za to!

Přečtěte si také