Denní horoskop LVA na 12. 8. 2022

Lev 12. 8. 2022

Lvi, dnes je pro vás připraven mimořádně akční den, tak se do toho pusťte. Nebraňte se vlně netradiční podpory, která se valí za vašimi zády. Máte k dispozici velké množství potenciální energie. Jediné, co vám brání ji využít, je vaše vlastní mysl. Nebojte se tolik toho, co vám může skutečně pomoci. Otevřete svou mysl a vpusťte do svého života nové.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je možná až příliš jemné a něžné slovo pro to, co se dnes odehrává pod záštitou nebeské konjunkce. Bude se hodně mluvit a ne všechno bude sladké a lehké. Možná skutečně začnete rozhovor z pohledu, který je zcela diametrálně odlišný od pohledu vašeho přítele. Možná se ani neshodnete, přesto by to mohlo vyvolat intenzivní přitažlivost.

Práce

Přistupujte k práci, kterou děláte, optimističtěji. Když to uděláte, zjistíte, že obrovská podpora vám přijde přirozeně. Pokud hledáte novou práci, nezapomeňte potenciálním zaměstnavatelům ukázat svou optimistickou a veselou stránku.

Peníze

Nyní procházíte obdobím, kdy znovu definujete, kdo jste a jak se promítáte do světa. Vesmír vás žádá, abyste věnovali velkou pozornost své kariéře. Pokud není taková, jakou chcete, je čas ji změnit. V dohledné době se vám nedostane větší podpory.

Zdraví

Možná cítíte, co všechno je na světě špatně, ale ostatní si to tento týden možná neuvědomují tak jako vy! Dnešní planetární konjunkce ve vás jistě vyvolá určitou frustraci, pocit nerovnosti, se kterým se vám bude těžko počítat. Nevybíjejte si to na svých přátelích. Abyste si udrželi stabilní náladu, dbejte na to, aby ve vašem jídelníčku byl dostatek vitamínů A a C. Čerstvé ovoce a zelenina udržují náš temperament mírný a o případný přebytek energie se nejlépe postaráme návštěvou posilovny, pokud je to možné.

Přečtěte si také