Denní horoskop LVA na 14. 2. 2023

Lev 14. 2. 2023

Nové podniky, na jejichž zdokonalení jste dlouho pracovali a které se možná týkají psaní, mluvení nebo publikování, by se vám dnes mohly vyplatit, Lvi. Zdá se, že úspěch je rozhodně na spadnutí, a ti, kdo mají autoritu, by mohli být více než ohromeni tím, čeho jste se snažili dosáhnout. Popadněte nyní zlatý prsten a využijte této příležitosti, protože může trvat dlouho, než se objeví další. Kupředu a vzhůru!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život je jedno velké dobrodružství a vztahy jsou zcela jistě dobrodružstvím, které nás může dovést do nebe, nebo naopak do pekla. Současný astrologický aspekt vás vybízí k tomu, abyste se na svou partnerskou loď (současnou nebo budoucí) podívali z nadhledu a zjistili, jakým způsobem byste ji mohli trochu okořenit... třeba změnou image, výletem na exkluzivní či elegantní místo nebo třeba nějakým novým koníčkem.

Práce

Možná znáte dokonalé řešení kariérních dilemat ostatních, ale máte funkční řešení svých vlastních? Zaměřte svou energii na své vlastní problémy, místo abyste se tolik snažili vyřešit problémy ostatních. Ostatní stejně nemůžete ovládat.

Peníze

Možná, že v této době rozšíříte své podnikání z domova, a to díky šťastnému aspektu v této oblasti vašeho horoskopu. V případě potřeby si z další ložnice udělejte kancelář, abyste na konci dne mohli zavřít dveře za svou prací. Jeden aspekt vám nyní dává vše, co potřebujete, a ještě víc, abyste mohli zahájit nové podnikání, pokud chcete mít ve svém pracovním životě více svobody, nebo abyste stávající podnikání povýšili na vyšší úroveň.

Zdraví

Aspekt tohoto dne vám dává pocit, že je možné všechno – a je to tak. Vaše tělo vám však každý den připomíná, že cokoli děláte, je výrazně umocněno pocitem fyzické vitality. Vezměte tuto energii zvládnu cokoli“ a použijte ji při cvičení nebo cvičebním režimu. Naplánujte si cvičení na celý týden a držte se ho s vědomím, že pokud se cítíte fyzicky vitální, je pravděpodobnější, že uspějete. Stejně tak jezte pro úspěch!

Přečtěte si také