Denní horoskop LVA na 15. 3. 2023

Lev 15. 3. 2023

Je vám to nepodobné, ale dnes se spoléháte na svou intuici, která vás provede složitým územím, Lvi. Může vás poněkud trápit chování lidí ve vašem okolí. Jste na rozpacích, jak pochopit jejich myšlení. Zjistíte, že když přestanete uvažovat logicky a necháte se unášet emocemi, pravděpodobně získáte vhled do jejich jednání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste se uklidnili, pokud jde o blízký současný vztah. Ať už jste museli projít jakýmikoliv vzestupy či pády, radostmi a vzrušeními, právě teď je čas na přestávku. Ať už to znamená, že si uděláte čas jen pro sebe a užijete si vlastní společnost, nebo si jen společně odpočinete, oběma vám to udělá dobře. Zkuste získat nadhled.

Práce

Když víte, že máte v něčem pravdu, nebojíte se postavit a bojovat na svou obranu. Problém je, že protistrana má v ruce všechny karty. Obraťte se na třetí a neutrální stranu jako na prostředníka, který vám pomůže problém vyřešit.

Peníze

Možná se nyní cítíte trochu nevyrovnaní. Zvýrazněny jsou domov a vnitřní emoce, můžete zjistit, že vám chybí sebedůvěra nebo stabilní základna, ze které byste mohli vycházet. Protože se věci mění, vaše sny explodují nejrůznějšími podivnými obrazy a znameními. Cvičte se v trpělivosti se svým podvědomím. Snaží se vám sdělit něco, co časem přinese hojnost.

Zdraví

Planety vytvářejí příjemný a potenciálně osvěcující aspekt. Tato konfigurace jemně zmírní úzkost, která vám může bránit v pochopení vaší pravé podstaty. Lehké cvičení, nejlépe včetně jógy, vás otevře přínosům tohoto tranzitu tím, že pozastaví vaši mysl a umožní vašemu tělu prosadit jeho přirozený rytmus. Po cvičení vždy následuje pití velkého množství vody. Užijte si osvícení!

Přečtěte si také