Denní horoskop LVA na 16. 4. 2022

Lev 16. 4. 2022

Věnujte dnes čas svému partnerovi, Lvi. Možná trochu žárlí na vaše přátele nebo se cítí odstrčený. Možná jste v poslední době obdrželi pozvánky, které jsou určeny jen pro vás. Možná by bylo dobré jednu z nich odmítnout ve prospěch toho, abyste mohli být se svým partnerem. Naplánujte si romantické setkání. Trocha kvalitního času může pomoci vrátit věci do správných kolejí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás může povzbudit k tomu, abyste se svou drahou polovičkou strávili nějaký čas tím, co vás oba baví. Možná však právě teď nejvíce potřebujete možnost si spolu jen tak popovídat a vyjasnit si záležitosti, které vám možná dělaly problémy. Tento den pro vás bude obohacující a přínosný.

Práce

Cítíte se dobře a rádi tento pocit šíříte mezi ostatní. Máte povznesenou náladu a se všemi vycházíte dobře. Ať už jste v práci, nebo ne, nyní je čas navázat důležité kontakty s lidmi ve svém okolí.

Peníze

V tomto týdnu jsou zdůrazněny kariérní záležitosti a autority. Pokud chcete získat stejný respekt, peníze a obdiv, jakému se těší vaše idoly, budete muset vynaložit čas a tvrdou práci, abyste je na své nápady upozornili. Mezitím si dávejte pozor na to, jak se oblékáte a jak se vyjadřujete ve světě. Zatímco ostatní vás mohou vnímat jedním způsobem, vy jste v pokušení vydat se novou cestou, abyste je udrželi v nejistotě.

Zdraví

Čekáte na správný okamžik, abyste se začali vážně starat o své zdraví? Tento čas již uplynul. Pokud si kladete tuto otázku, musíte začít ještě dnes  nikdy není pozdě. Prvním krokem by mohlo být zvýšení množství vody, kterou denně vypijete. Udělejte si z tohoto měsíce období, které využijete k tomu, abyste skutečně sledovali, kolik vody vypijete, a zdvojnásobte ji. Většina lidí trpí následky dehydratace, aniž by o tom věděla. Patříte mezi ně?

Přečtěte si také