Denní horoskop LVA na 16. 5. 2022

Lev 16. 5. 2022

Vaše psychické schopnosti a představivost jsou na velmi vysoké úrovni, Lve. K druhým lidem se stavíte s hlubokou, duchovní láskou a oni vám ji budou oplácet! Možná si budete chtít zapsat své myšlenky nebo nakreslit obrázky všeho, co vás napadne, i když nemáte pocit, že máte talent. Je pro vás důležitější mít záznam, než si věci zapisovat pro potomky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vás může přivést do úzkých, protože se vám může zdát, že chování vašeho partnera (ať už současného, nebo budoucího) je velmi obtížné pochopit. Jste zvyklí, že kolem vás neustále obíhá jako planeta kolem Slunce, a možná vás vyvede z míry, když se vám bude zdát, že je docela šťastný, když může jít a dělat věci sám – zcela bez dozoru. Nechte je na pokoji, potřebují teď trochu prostoru.

Práce

Cítíte se připoutáni k situaci nebo práci, kterou nenávidíte. Máte pocit, že není úniku. Ale je! Máte sílu nechat to být a najít něco nového. Nepochybujte o sobě. Nemá smysl žít svůj život způsobem, který nemáte skutečně rádi.

Peníze

Vesmír vám dává silný pocit jistoty, když budujete svůj majetek a děláte investiční rozhodnutí. Máte silnou vizi, kam chcete dojít, a nehodláte ponechat věci náhodě. Jediné potíže by mohly pramenit z destabilizace v oblasti dluhů, která vám zastírá vizi.

Zdraví

Pod vlivem dnešní nebeské atmosféry můžete být motivováni k velkým úspěchům. Pokud jste v poslední době jeli na prázdno, je to pro vás povzbuzení, které jste potřebovali k tomu, abyste se dostali do dalších výšin. Během tohoto tranzitu může být problémem také odpor, a proto se snažte být zdraví po všech stránkách: pijte hodně vody, každý den cvičte a jezte potraviny, které souhlasí s vaším systémem. Za každou cenu se vyhýbejte nezdravému jídlu a nadbytku cukru  to není to, co právě teď potřebujete.

Přečtěte si také