Denní horoskop LVA na 20. 11. 2022

Lev 20. 11. 2022

Pokud jde o témata lásky a romantiky, vaše pocity jsou stále ovlivňovány slovy a názory druhých. To, co si chcete nechat v soukromí, se náhle stává veřejným díky ústům, která prostě nepřestávají mluvit. Uvolněte se ve smyslném prvku lásky, místo abyste se nechali strhnout političtějšími aspekty situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když to mnoha lidem nepřiznáte, máte k lásce na určité úrovni velmi experimentální přístup. Budete mít nutkání prozkoumat tuto možnost trochu hlouběji. Možná budete s milovanou osobou rádi zkoušet nové vzrušující techniky, a přiznejme si, že když jste v takovém rozpoložení, ani se nestydíte. Pusťte se do toho a užijte si trochu zábavy!

Práce

Zaměstnavatelé vás budou sledovat při práci. Budou pečlivě sledovat vaše jednání a vaši produktivitu. Je důležité, abyste byli efektivní a dbali na kvalitu práce, kterou odvádíte. Vydejte ze sebe to nejlepší.

Peníze

Nyní možná zjistíte, že práce navíc je více, než jste ochotni nebo schopni udělat, nebo že váš domov není tak příznivý pro produktivitu, jak jste doufali. Požádejte hlučné sousedy, aby se ztišili, a snažte se soustředit vždy na jeden úkol. Peníze přijdou, až se vám podaří obnovit rovnováhu své obchodní značky.

Zdraví

Dnešní aspekt vám dává příležitost projevit svou hravost vůči ostatním. Užijte si tento tranzit tím, že zvýšíte množství pohybu  nezapomeňte, že zvýšená energie pochází ze zvýšeného pohybu. Tento tranzit může mít také dlouhodobé účinky na vaše blízké vztahy. Ukažte lidem svou vřelou a hravou stránku, projevte svou náklonnost a otevřete se přijímání náklonnosti od druhých. Pijte hodně vody, abyste si udrželi přítomnost a mohli se cítit naplno.

Přečtěte si také