Denní horoskop LVA na 20. 8. 2022

Lev 20. 8. 2022

Možná tomu nemůžete uvěřit, ale je čas rozloučit se s vaším rigidním přístupem. Trocha potěšení mezi vší tou vážností a zodpovědností vám neuškodí. Tento den by vám mohl pomoci změnit váš pohled na život. Budete se při tom cítit skvěle!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je mnohem harmoničtější pro všechny druhy vztahů, ať už blízkých a osobních, nebo čistě platonických. Planetární energie tohoto dne naznačuje, že je zde velký pocit otevřenosti a ochoty sdílet se na vřelé a přátelské bázi. Konverzace je příjemná a je možné vést skvělou diskusi a zároveň se podělit od srdce. Pokud je to možné, je to vhodný den pro malou oslavu.

Práce

Dnes dochází k významnému planetárnímu posunu, který udává tón pro následující čtyři týdny. Můžete si být docela jisti, že tento posun bude k lepšímu. Vaše vitalita je silná a vaše sebevědomí stoupá. V kariéře uděláte velké pokroky.

Peníze

Chcete-li se dozvědět o způsobech lásky, zeptejte se někoho ze svého znamení. Rozumíte tomu, co je to partnerský vztah, péče a intimní rovnováha s druhou osobou. Aspekty kombinující akci a náklonnost z vás dělají chodící magnet na pozornost. Dejte se do toho, abyste se prosadili. Určitě ho dostanete, a to i s navýšením platu! Žádejte to, co chcete, a ne to, co si myslíte, že si firma může dovolit.

Zdraví

Dnešní aspekt zdůrazňuje vaši snovou povahu. Dnešní den je vhodný pro tvůrčí činnost, pro komunikaci s přáteli a pro to, abyste si dopřáli čas, který potřebujete k pochopení toho, co cítíte k určitému tématu. Nemusíte vždy znát správnou odpověď, ale pomůže vám vědět, co cítíte. Pečovat o sebe znamená jíst ty nejlepší dostupné produkty, pít hodně vody a každý večer si dostatečně odpočinout. Cvičení vás chrání před stagnací.

Přečtěte si také