Denní horoskop LVA na 21. 12. 2022

Lev 21. 12. 2022

Toto je meditační den. Pomůže vám zhodnotit, jak se cítíte uvnitř, na což jste dlouho neměli čas. Jste v procesu opouštění břemene neustálého plnění povinností. Jako zázrakem si konečně uvědomíte, že nemůžete pracovat pořád. Udělejte si přestávku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vám přináší pocit skutečného bezpečí, pokud jde o jeden vztah. I když se znáte jen velmi krátkou dobu, která může být třeba jen jeden nebo dva dny, zdá se, jako byste se znali celou věčnost. Cítíte se jeden u druhého jako doma a odpočíváte v náručí toho druhého – prostě dokonalé!

Práce

Možná máte pocit, že jste v dnešním světě kariéry ztratili výhodu. Neházejte úplně flintu do žita. Tento pocit je pouze dočasný. Nezapomeňte, že chcete-li být ve světě podnikání úspěšní, musíte se s tím vyrovnat. Držte si bradu nahoře.

Peníze

Věci z minulosti se mohou znovu vynořit – doslova i obrazně –, aby mohly být uvolněny, vyhozeny, opraveny nebo změněny. Ačkoli to nemusí být z krátkodobého hlediska příjemné, je to nezbytné a dokonce pozitivní. Ačkoli se mění každá část vašeho života, je to i štěstí. Ovlivňuje to váš sektor peněz jiných lidí, takže můžete dostat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Planetární energie vás vybízí, abyste se přeorientovali a zeptali se sami sebe, zda se skutečně cítíte tak zdravě, jak byste chtěli: ve svém těle, ve svém pohledu na život a ve svých vztazích. Existují věci, které můžete udělat, abyste se ve všech těchto oblastech cítili lépe  stačí se podívat na svou situaci a být k sobě upřímní. Abyste se cítili co nejzdravěji, musíte se nejprve postavit čelem ke své dnešní realitě.

Přečtěte si také