Denní horoskop LVA na 23. 1. 2023

Lev 23. 1. 2023

Pozor na nečekané okolnosti, Lvi. Dobrou zprávou je, že váš flexibilní přístup se dokonale hodí k tomu, abyste zvládli zvraty, které tento den pravděpodobně nabídne. Zatímco jiné lidi může rozrušit, když se jejich plány zvrtnou, vy zjistíte, že dokážete snadno surfovat na vlnách a jakoukoli situaci obrátit v pozitivní, bez ohledu na to, jak jste si původně naplánovali, že věci dopadnou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařovaná planetami vás činí ještě intenzivnějšími než obvykle. Pokud jste někoho pronásledovali, abyste se pokusili získat od něj nějakou pozitivní reakci, pak pro vás může být obtížné pochopit, proč se zdá, že na vaše žádosti reaguje tak neochotně. Je to však pravděpodobně proto, že jim vadí pocit, že je někdo pronásleduje. Pokud můžete, zvolněte!

Práce

Události kolem práce jsou stále hektické a klid je to poslední, co existuje. Nenechte se kvůli této skutečnosti příliš vyvést z míry. Uvědomte si, že je to jen fáze a že vám vlastně může prospět, když budete sami trochu asertivnější.

Peníze

Tento týden vám pomáhá přátelský vesmírný podtón, díky němuž je několik překážek na cestě méně nepříjemných. Chcete si nyní zkrášlit svůj život a nemusíte mít problém sáhnout kvůli tomu do úspor. V oblasti zaměstnání vás může čekat nečekané překvapení, ať už v dobrém, nebo ve zlém. Nejlepší je zůstat v bezpečí a šetřit dál. Nikdy nevíte, co může přinést zítřek.

Zdraví

Snažte se dnes na každý problém nahlížet ze dvou stran. Kosmická energie vás může zavést k zrcadlu, kde můžete být v pokušení být kritičtí a nelítostní. Buďte k sobě laskaví: pamatujte, že to, jak se cítíte, nejvíce ovlivňuje to, co si říkáte, a ne to, co říkají druzí. Cítíte se dobře, pokud se přijímáte takoví, jací jste, a děláte něco pro to, abyste zůstali zdraví. Tuto energii můžete využít k tomu, abyste poznali a ocenili to, co ve vašem životě funguje. Pokud vaše nohy fungují, používejte je!

Přečtěte si také