Denní horoskop LVA na 24. 10. 2022

Lev 24. 10. 2022

Možná pocítíte inspiraci k určitým změnám ve vaší domácnosti. Vaše představivost je obzvláště akutní, takže si snadno představíte, jak budou místnosti poté vypadat. Mohli byste se také zajímat o názory druhých. Nyní je třeba, abyste nápad prodali své rodině. Nebojte se - zvládnete to. Vaše přesvědčovací schopnosti jsou na vrcholu.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace vyvolá několik zajímavých otázek a vyvolá několik závažných odpovědí. Není pochyb o vášnivé intenzitě vašeho vztahu, ale jsou zde také jeden nebo dva problémy, které je třeba vyřešit. Snažili jste se to odložit, protože to znamená změnu. Už to nedělejte, protože tím možná brzdíte své větší štěstí. Nyní stojí za to být upřímný.

Práce

Vaše tvůrčí šťáva je v plném proudu a vy se cítíte velmi sebevědomě. Vaše umělecké nadání se projeví při každém úkolu, do kterého se pustíte. Nebojte se ignorovat e-maily a telefonáty, abyste se mohli plně soustředit na své vlastní projekty.

Peníze

Nyní můžete mít plné ruce práce se záležitostmi týkajícími se zaměstnání a zdraví. Vaše pracovní vytížení se může náhle zdvojnásobit nebo můžete získat více projektů na volné noze, které jsou příliš dobré na to, abyste je odmítli. Vaše síť možných zdrojů zaměstnání se rozšiřuje, což naznačuje, že se také můžete dozvědět o práci ve svém oboru, o kterou opravdu stojíte. S ohledem na vaše štěstí zde bude nejlepší, když se pokusíte vstoupit nohou do dveří.

Zdraví

Možná máte ty nejlepší úmysly, ale cvičení nedokážete dostatečně dodržovat. Jedním ze způsobů, jak ze sebe sejmout břemeno, je připojit se ke skupině, která pravidelně cvičí - k virtuálnímu týmu nebo k nějakému kurzu. To vás udrží na správné cestě navzdory vaší "náladě". Můžete také požádat o pomoc fyzického trenéra, i když to je dražší varianta. Nedovolte, aby vám malá planetární konfigurace stála v cestě za tím nejlepším!

Přečtěte si také