Denní horoskop LVA na 25. 4. 2022

Lev 25. 4. 2022

Dnešní den je ideální k tomu, abyste se o své tělo starali obzvlášť pečlivě, Lvi. Nenamlouvejte si, že problémy se zády jen tak zmizí, stejně tak bolest v koleni. Zvedněte telefon a domluvte si schůzku s fyzioterapeutem. Neuškodí vám, když na jeden den odložíte své ambice a povinnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je děsivá a zároveň vzrušující, protože nevíte, co můžete od prvního rande s někým novým očekávat. Současné postavení planet však naznačuje, že ve vás zanechá oči dokořán a budete se chtít dozvědět víc. Budete zbožňovat způsob, jakým nedbá na přizpůsobení, a způsob, jakým vyjadřuje svou něhu, takovými milými a neobvyklými gesty, která se dotknou vaší duše.

Práce

Dávejte si pozor na to, co říkáte. Vaše vlastní slova mohou být rozporuplná. Nestřílejte do sebe tím, že budete říkat věci, které jsou v rozporu s vašimi osobními touhami a vnitřním přesvědčením. Dbejte na to, aby to, co vychází z vašich úst, klávesnice nebo dotykové obrazovky, vycházelo z vašeho srdce.

Peníze

Aspekty slouží k většímu zabezpečení vašeho života v mnoha ohledech, v neposlední řadě i v oblasti peněžních toků. Astrální aktivita ovlivňuje vaše vztahy k lepšímu. Zůstaňte při zemi a nepodléhejte přílišným emocím, pokud někdo nereaguje přesně tak, jak jste doufali.

Zdraví

Vaše budoucnost začíná dnes. Máte otevřenou jasnou cestu, a tak se zeptejte sami sebe: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete informovaně a s potěšením pečovat o své tělo a mysl preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do vybraného textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také