Denní horoskop LVA na 26. 10. 2022

Lev 26. 10. 2022

Někdo ve vašem životě by teď mohl na vaše přátele trochu žárlit. Možná jste dostali řadu pozvání, která se týkají pouze vás a vašich kamarádů. Možná by bylo dobré jedno z nich odmítnout ve prospěch toho, abyste mohli být se svým partnerem. Cíle a projekty mohou být dočasně zablokovány, což je frustrující. Prozatím je nechte být.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám podaří vyřešit případné neshody přímým rozhovorem, bude to nejlepší řešení. Dnes to však nemusí fungovat jen proto, že se cítíte povinni zopakovat svůj názor poměrně důrazným způsobem. Čím více to váš partner odmítá vidět, tím více se mu to snažíte vnutit. Dejte tomu i jim pokoj!

Práce

Vaše práce bude vyžadovat trochu více cestování. Možná se nedostanete na druhý konec světa, ale budete běhat po různých místech ve městě a možná i v sousedních městech. Tato změna prostředí vám prospěje.

Peníze

Toto období je o tom, že do svého pracovního a finančního života vnesete nový smysl. Jste vnímáni jako někdo, kdo se vážně a oddaně věnuje tomu, čím se živí, a to se vám vyplatí. To, co budete trpělivě budovat delší dobu, přinese největší ovoce. Poohlédněte se po komunikačních oblastech, jako je psaní, vydavatelství, rozhlas a televize, abyste se prosadili nebo rozšířili nabídku svých služeb.

Zdraví

Oddávat se každou minutu tomu, na co máte chuť, může být sice krásná fantazie, ale není to příliš zdravé! Mít tělo je tak trochu jako mít práci a můžete si z ní udělat buď tu nejlepší, nebo tu nejnáročnější práci, jakou kdy budete mít! Pro pozitivní pracovní vztah se svým tělem se doporučuje pravidelný, promyšlený program. Začněte si všímat, zda dáváte svému tělu skutečný hlas při každodenním rozhodování o svém zdraví.

Přečtěte si také