Denní horoskop LVA na 26. 9. 2022

Lev 26. 9. 2022

Vaše silné, ale stálé tempo se dnes může zvednout, Lve. Může se zdát, že vám hoří pod nohama, a pravděpodobně budete muset pokračovat v pohybu, abyste se nespálili. Využijte své nezávislosti a zařiďte věci tak, jak chcete. Dnes byste mohli být výkonní!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si myslíte, že zamilovat se je jako skok do neznáma, energie tohoto dne vám dá za pravdu. Máte šanci dát se dohromady s někým, koho jste z dálky obdivovali. Tajně jste omdlévali pokaždé, když prošel v blízkosti. Nyní máte příležitost všechno mu říct. Buďte upřímní a odvážní!

Práce

Místo toho, abyste se snažili získat další, je pro vás lepší chránit a rozvíjet to, co už máte. Možná máte pocit, že se musíte natahovat a dobývat, ale ve skutečnosti se musíte bránit. Bezpečnost a ochrana jsou klíčové pojmy.

Peníze

Nyní máte šťastné aspekty ovlivňující zaměstnanost. Možná vám bude nabídnuta nová práce, zvýšení platu nebo povýšení. Na vašem pracovišti může dojít k určité nestabilitě, ale pokud dokážete být zralým a uklidňujícím činitelem, zajistíte si do budoucna životaschopnost jako ceněný zaměstnanec.

Zdraví

Vzhledem k množství možností, které v životě máte, se pocit zahlcení může stát normou. Dnešní aspekt vám poskytne určitý oddech a umožní vám komunikovat tak, jak byste si přáli. To se týká i toho, jak mluvíte sami se sebou uvnitř své hlavy. Při všem tom důrazu na zdravý životní styl, který se klade na stravu a cvičení, je snadné zapomenout, že ta nejpečlivější část nás samých se ve skutečnosti nachází v naší mysli. To, jak se k sobě chováte duševně, je důležitější než cokoli nízkotučného. Zamyslete se nad tím!

Přečtěte si také