Denní horoskop LVA na 29. 1. 2023

Lev 29. 1. 2023

V tomto období se, Lvi, soustředíte buď na skupinu, ke které patříte, nebo na intelektuální téma, o které se intenzivně zajímáte, případně na obojí! Mezi tato témata může patřit umění, zejména psaní a kreslení. Váš zájem by mohla sdílet řada vašich nejbližších přátel, zejména žena, která bydlí poblíž, takže v příštích dnech můžete očekávat vzrušující diskuse. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zlepšit se to dnes může tím, že budete věnovat pozornost praktičtějším otázkám týkajícím se vašeho vztahu. Pokud jste zanedbávali důležité záležitosti spojené s financemi, domovem a prací, pak vám oběma prospěje, když se těmito otázkami budete neprodleně zabývat. K posílení jakéhokoli vztahu je zapotřebí pevných a zdravých základů. Udělejte si vše jednodušší.

Práce

Problémy na pracovišti budou mít těžké vyvrcholení. Namísto kooperativního prostředí pravděpodobně vstoupíte do válečné zóny. Mějte se na pozoru a snažte se, aby se vás ostré komentáře lidí nedotkly v osobní rovině.

Peníze

Tento týden jste společenský motýl. Tolik času strávíte komunikací s novými přáteli, kolegy, mentory a klienty, že možná zjistíte, že jste překročili svůj rozpočet na výdaje. Nechte to být, jen pro tentokrát. Ačkoli nadměrné utrácení není dobrý zvyk, který by se měl pěstovat, jste dost chytří na to, abyste věděli, kdy říct dost. Navíc nakonec budete spolupracovat s tolika lidmi, že je to dobrá investice do vaší finanční budoucnosti.

Zdraví

Vytvoření rovnováhy ve vašem citovém životě bude nyní prioritou. Abyste toho dosáhli, soustřeďte se na to, co jíte. Ve vaší stravě musí být minimum zpracovaného cukru, pokud chcete cítit své skutečné emoce bez výkyvů způsobených umělými konzervanty. Pokuste se odstranit jeden stravovací návyk, který nepomáhá vaší emoční rovnováze. Jsou to samozřejmě sladkosti. Všímejte si maličkostí, které poškozují váš jídelníček.

Přečtěte si také