Denní horoskop LVA na 3. 11. 2022

Lev 3. 11. 2022

Dnes vás může silně přitahovat někdo ze vzdáleného státu nebo cizí země. Tato osoba může být velmi vzdělaná a podnětná. Rozhovor s ní by pro vás mohl být strhující. Tato osoba by se mohla zabývat přírodními vědami, psychologií nebo třeba metafyzikou. Pravděpodobně se nyní rozhodnete více naslouchat než mluvit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V takový den budete mít pravděpodobně chuť vzít svou lásku někam na vzrušující výlet, abyste oživili svůj skomírající milostný život. Možná se vám oběma bude líbit něco, co bude mít soutěžní charakter, nebo možná dáte přednost vzrušujícímu filmu či komediálnímu představení. Ať už to bude cokoli, oběma vám udělá dobře, když se pobavíte, a možná znovu zažehnete původní jiskru.

Práce

Vztahy s ostatními lidmi, se kterými spolupracujete, nebudou v následujících třech týdnech nijak zvlášť silné. Zdá se, že vaše magické kouzlo nefunguje tak dobře jako obvykle. Ostatní jsou vážnější a náladovější. Snažte se je pochopit.

Peníze

Harmonický aspekt ovlivňuje váš sektor komunikace novým a možná dramatickým způsobem. Hodně akce, to znamená dopisy, e-maily, textové a telefonní zprávy, se spojí s velkým množstvím rozhovorů. Je to jako dvojitá dávka. Peníze přicházejí, když zpřístupníte své komunikační schopnosti v psaní, mluvení, hraní nebo něčem jiném. Dejte tomu svůj kreativní náboj!

Zdraví

Pravděpodobně budete frustrováni všemi "chybami", které se dějí v důsledku nebeské atmosféry, která dnes panuje. Je to skvělá příležitost k tomu, abyste poznali sami sebe a to, jak na frustraci reagujete. Jednou z věcí, které si můžete všimnout, je, jak vás jídlo, které jíte, za okolností frustrace podporuje nebo sabotuje. Zkuste snížit příjem cukru a zvýšit příjem syrového ovoce a zeleniny. Mezitím pijte hodně vody. Díky zdravé stravě se to, co vás kdysi frustrovalo, může stát pouze zábavným.

Přečtěte si také